Fes el nostre #TestEnSèrie i posa’t a prova: descobreix si vius la teva vida real o les vides d’uns altres a través de la pantalla.

Quan pensem en el nostre temps lliure pensem en desconnexió però, és cert? Som capaços de gaudir al 100% de la nostra vida offline o, al contrari, el nostre temps de lleure ens fa incrementar encara més el temps d’ús de les pantalles que ens envolten?

Netflix, Movistar, AtresPlayer, Amazon, YouTube, Mitele, HBO… Les opcions per consumir oci audiovisual a la carta són múltiples!

plataformes-consum

Si creus que la teva afició per les sèries pot ser una mica més que una afició, si esperes amb ànsia l’estrena d’una nova temporada, si et passes nits en blanc o si fas maratons de temporades senceres en un cap de setmana… Ara és el moment de reprendre les regnes sobre el món audiovisual.

Campanya #LiveYourRealLife

L’estiu passat, amb la col·laboració de Fundación Aprender a Mirar, vam iniciar la campanya Live your real life. A través de la comparació entre imatges virtuals i reals i mitjançant un tecnotest, fèiem una crida a l’acció i a la consciència del temps dedicat al món virtual. Ara, des de l’Associació tornem a donar força a la nostra crida amb noves creativitats i nou test.

Campanya-series

Tecnotest i #TestEnSèrie

Controles la teva vida digital o ella et controla a tu? T’atreveixes a descobrir-ho?

Si et preocupa el teu consum del mòbil, realitza el nostre Tecnotest. Vint preguntes per descobrir quin és el teu nivell d’addicció al mòbil.

Si inverteixes massa temps en ficció seriada, prova amb el nou TestEnSèrie. Disset preguntes per esbrinar si ets el protagonista de la teva història o… un espectador.

Bons hàbits per enfortir el cervell… i el cor!

A través del nostre Programa d’Educació Audiovisual arribem cada any a milers de joves i centenars de pares, mares i professionals de l’àmbit educatiu per tal d’ajudar-los a millorar els seus hàbits de consum d’oci audiovisual (xarxes socials, videojocs, sèries…). Estem compromesos amb la prevenció de les tecnoaddiccions i, per aquest motiu, una de les nostres principals tasques és la investigació, l’anàlisi, la comunicació i la (in)formació sobre aquest tipus de dependències.

Ajuda’ns compartint la campanya i els nostres tests a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter). Fes servir el hashtag #LiveYourRealLife i potencia una vida real!

 

Una campanya de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya i la Fundación Aprender a Mirar, amb el suport del Projecte Europeu SIC-SPAIN del Instituto Nacional de Ciberseguridad (INCIBE).

 

Logo-Consumidors Logo-FAAM   Logo-SIC-SPAIN