Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Política de Privacitat

L’empresa garanteix als usuaris de la pàgina web que compleix amb el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679, i que ha establert les mesures de seguretat exigides per les lleis i reglaments destinats a preservar el secret, confidencialitat i integritat en el tractament de les seves dades personals.

Aquestes dades personals seran utilitzades en la forma i amb les limitacions i drets que concedeix la protecció de dades de caràcter personal. La recollida i tractament de les dades personals sol·licitades té com a finalitat l’atenció a l’usuari, tant administrativa com comercial.

Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya es compromet a guardar la màxima reserva, secret i confidencialitat sobre la informació de les dades personals que té a la seva disposició. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si a l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya estem tractant les seves dades personals i a rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides.

Per a això ha de fer una sol·licitud escrita, degudament signada i adreçada a l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, o per la via d’un missatge de correu electrònic dirigit a info@taconline.net en el qual haurà d’especificar el seu nom, cognoms, adreça completa i adreça de correu electrònic, als efectes d’identificar-se.

Igualment, en el supòsit que no vulgui rebre més informació o publicitat en el futur sobre els productes o els serveis que distribueix o ofereix l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya haurà d’enviar un missatge de correu electrònic a info@taconline.net en el qual haurà d’especificar el seu nom, cognoms, adreça completa i adreça de correu electrònic, tot indicant que no vol rebre més publicitat.

A %d bloguers els agrada això: