Associació de Consumidors de mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Programa d’Educació Audiovisual

El Programa d’Educació Audiovisual (PEA) dota a les entitats educatives de les eines necessàries per a una completa educació en mitjans audiovisuals. El PEA forma pares, professors i alumnes perquè treguin el màxim partit a l’entorn digital en el qual vivim.

Alguns instruments per aconseguir-ho són tallers, conferències, sessions per a estudiants i dinàmiques amb anàlisis i crítiques de pel·lícules, sèries i altres clips. A les sessions per als alumnes, s’han inclòs temes que tenen a veure amb els principals conflictes dels nens i els joves en l’ús del seu temps lliure: l’addicció als videojocs, els problemes de ciberbullying, les sèries de televisió que marquen tendència, els hàbits poc saludables a les xarxes socials, entre d’altres.

¿Esteu interessats a conèixer les Activitats de Formació que l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals duu a terme a més de 250 centres col·legis privats i gairebé 100 col·legis públics de tota Espanya?

Troba tota la informació sobre els nous continguts per al curs vinent al Dossier Programa d’Educació Audiovisual

Per comptar amb les nostres sessions impartides per especialistes i professionals del món audiovisual, podeu trucar-nos al 93 488 17 57 o escriure’ns a educa@taconline.net

Què diuen dels nostres tallers?

“El tema és molt adequat i m’ha agradat molt el punt de vista des del que ho han enfocat. Ha estat interessant fins i tot per mi com a consumidora de xarxes socials. M’han fet reflexionar. Valoro molt positivament que tot i que en principi alguns termes podien semblar massa complexes, més tenint en compte que era el grup PIM (Programa Intensiu de Millora) i ACO (Grup d’Acollida), els ponents han sabut transmetre molt bé el contingut. Així mateix han aconseguit motivar l’alumnat i fer que participessin.”

Institut Barcelona-Congrés

“Classe magistral. Pràctica, útil i profitosa. Ara em sento més preparada per la defensa de la infància i l’adolescència a les xarxes socials. Cal que pares i mares estem al dia, la família és sempre el millor exemple!”

Mireia del Pozo

%d bloggers like this: