Associació de Consumidors de mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Programa d’Educació Audiovisual

El Programa d’Educació Audiovisual (PEA) dota a les entitats educatives de les eines necessàries per a una completa educació en mitjans audiovisuals. El PEA forma pares, professors i alumnes perquè treguin el màxim partit a l’entorn digital en el qual vivim.

Alguns instruments per aconseguir-ho són tallers, conferències, sessions per a estudiants i dinàmiques amb anàlisis i crítiques de pel·lícules, sèries i altres clips. A les sessions per als alumnes, s’han inclòs temes que tenen a veure amb els principals conflictes dels nens i els joves en l’ús del seu temps lliure: l’addicció als videojocs, els problemes de ciberbullying, les sèries de televisió que marquen tendència, els hàbits poc saludables a les xarxes socials, entre d’altres.

¿Esteu interessats a conèixer les Activitats de Formació que l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals duu a terme a més de 250 centres col·legis privats i gairebé 100 col·legis públics de tota Espanya?

Troba tota la informació sobre els nous continguts per al curs vinent al Dossier Programa d’Educació Audiovisual 2017 – 2018

Per comptar amb les nostres sessions impartides per especialistes i professionals del món audiovisual, podeu trucar-nos al 93 488 17 57 o escriure’ns a educa@taconline.net

 

%d bloggers like this: