Associació de Consumidors de mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Estudiants en pràctiques

En aquest sentit, l’Associació formalitza convenis de pràctiques amb estudiants de les carreres vinculades amb la comunicació, la pedagogia, les humanitats i tecnologia, entre d’altres.

Gràcies al seu programa de pràctiques, l’equip de l’entitat es compromet a integrar al seu dia a dia fins a tres estudiants. A cadascú se li assigna un tutor de l’Associació que fa el seguiment del seu aprenentatge i coordina la seva participació en tasques i àrees diferents.

Compromesos amb el futur dels joves

carajudit“L’experiència ha ampliat i reforçat els meus coneixements per poder organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques en un futur”

La Judit va formar part de l’equip de protocol en l’organització dels XXIV Premis Zapping

caramaria“Viure l’organització dels Premis Zapping de tant a prop m’ha permès adquirir nous coneixements i créixer professionalment”

La Maria va fer les seves pràctiques al departament de comunicació dels XXIV Premis Zapping

Ana“Les meves pràctiques a l’Associació m’han ajudat a entendre el funcionament del món laboral i sobretot m’han permès conèixer altres camins professionals del periodisme”

L’Ana va col·laborar en la producció i comunicació dels XXIII Premis Zapping

albert-becari

“Ha estat una etapa molt enriquidora on he après com s’organitzen uns premis i viscut tota la feina de comunicació que requereixen”

L’Albert va incorporar-se al departament de comunicació i relacions públiques dels XXIII Premis Zapping

Adriana becaria“La meva experiència a l’Associació ha estat increïble en tots els sentits. M’he sentit molt a gust i he pogut desenvolupar tasques molt interessants en el departament de premsa”

L’Adriana va estar a l’equip de comunicació i logística dels XXII Premis Zapping

Eva becaria

“A més d’aprendre moltíssim, m’he divertit i he pogut aprendre de grans professionals i persones.”

L’Eva va donar suport a l’àrea de protocol dels XXII Premis Zapping

Aquesta tasca també suposa sempre un aprenentatge pel mateix equip de l’entitat. Compartir, explicar, escoltar la gent jove, treballar en equips molt diversos i integrar noves persones és una de les experiències més enriquidores i pròpies d’una institució que representa persones i que vol incidir en el món de la comunicació.

Per l’Associació han passat i passen persones de la Universitat Ramon Llull (URL), de l’Escola Internacional de Protocol (EIP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat de Barcelona (UB) i  la Universitat Pompeu Fabra (UPF), així com del Centre d’Estudis Adams.

Vols formar part del nostre equip? Activa’t per la societat i pel teu futur!

%d bloggers like this: