Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Estudiants en pràctiques

Des del seu compromís amb la societat i els joves, l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya formalitza convenis de pràctiques amb alumnes dels estudis vinculats amb la comunicació, la pedagogia, les humanitats i la tecnologia, entre d’altres.

Gràcies al seu programa de pràctiques, l’equip de l’entitat es compromet a integrar al seu dia a dia fins a quatre estudiants. A cadascú se li assigna un tutor que fa el seguiment del seu aprenentatge i coordina la seva participació en tasques i àrees diferents de l’Associació, la Fundación Aprender a Mirar i la revista Contraste. Aquestes tasques van des de la redacció de contingut fins a l’organització d’esdeveniments com els Premis Zapping.

Acompanyar els i les alumnes a les seves primeres preses de contacte amb el món laboral també suposa un aprenentatge pel mateix equip de l’entitat. Compartir, explicar, escoltar la gent jove, treballar en equips molt diversos i integrar noves persones és una de les experiències més enriquidores i pròpies d’una institució que representa persones i que vol incidir en el món de la comunicació.

Per l’Associació han passat i passen persones de la Universitat Ramon Llull (URL), de l’Escola Internacional de Protocol (EIP), de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Internacional de Catalunya (UIC), la Universitat de Barcelona (UB) i  la Universitat Pompeu Fabra (UPF), així com del Centre d’Estudis Adams.

Vols formar part del nostre equip? Activa’t per la societat i pel teu futur!

Els mateixos estudiants valoren la seva estada a l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya:

foto berta pagina practiques

“A l’Associació he pogut aprendre moltes coses relacionades amb la crítica de cinema i els passes de premsa, així com créixer professionalment i personalment, guanyant confiança en mi mateixa i molta iniciativa. A més, l’ambient és molt agradable i m’he sentit com una més!”

Berta Aliaga, Universitat Internacional de Catalunya

foto marc pagina practiques

“Treballar a l’Associació ha estat una experiència increïble que m’ha ajudat sobretot a adaptar-me al món laboral, al ritme que comporta i a la gran varietat de tasques que es requereixen com a comunicador actualment.”

Marc Seco, Universitat Autònoma de Barcelona

foto adriana pagina practiqeus

Una gran experiència de pràctiques. En aquests mesos he pogut aprendre a desenvolupar tota mena de tasques que seran de gran utilitat per al meu futur professional. A més, l’ambient familiar i acollidor de l’associació ha fet que sigui un plaer treballar aquí.

Adriana Navarro, Universitat Autònoma de Barcelona

Què més diuen de l’experiència els nostres estudiants en pràctiques?

A %d bloguers els agrada això: