Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

Per la defensa del consumidor audiovisual

Els voluntaris i voluntàries

Foment del voluntariat

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va néixer des del voluntariat el 1985. I sempre ha crescut gràcies a les persones voluntàries que donen empenta a aquesta iniciativa social.

Per això, compta a un equip de voluntaris que participa en les diverses activitats i projectes. En total, estem parlant d’un gruix de 60 persones que cada any posen un important gra de sorra en la defensa del menor al món digital.

Tenim voluntaris de totes les edats

Des dels fills i filles dels associats que cooperen en la preparació dels Festivals Infantils, passant pels analistes de continguts (cinema, internet, televisió i videojocs), així com els assessors en legislació audiovisual i qüestions institucionals i internacionals, i també els nostres consultors en comunicació i tecnologia.

Reunio-formativa-voluntaris
Formació a voluntaris dels XXIV Premis Zapping

Són molts els estudiants que, després de la formació impartida a la seu de l’entitat, fan possible la logística dels Premis Zapping. Gràcies a les facultats de comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), Ramon Llull (URL), Escola Internacional de Protocol (EIP), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i Universitat de Barcelona (UB), a cada edició tenim 35 voluntaris i voluntàries a la nit dels guardons més consolidats de Catalunya.

El Festival Infantil de l’Associació se celebra cada any amb l’inici del nou curs escolar. Un dia perquè les famílies puguin gaudir d’activitats de lleure per a tots i durant el qual els voluntaris també tenen un paper molt important. És gràcies a ells i elles que la jornada és sempre un dia d’il·lusió i alegria per als més petits.

Voluntaris professionals

A l’Associació també comptem amb voluntaris consultors. Són professionals amb inquietuds que ens ofereixen els seus coneixements a àrees específiques.

Junts treballem per aconseguir una societat conscienciada i responsable del seu consum audiovisual. Sigui amb una crítica o denúncia sobre un programa de televisió, anunci, pel·lícula, videojoc, app o amb una masterclass sobre la seva àrea professional. Tot ens ajuda a continuar avançant!

I tu, t’actives?

voluntaris activats
Voluntaris de l’entitat

Així doncs, dels 16 als 88 anys, i des de l’escola fins a la jubilació, a l’Associació trobaràs persones optimistes i compromeses que fan possible un món digital més segur i un sector audiovisual de més qualitat.

Vols ser part d’aquest equip? Activa’t per la societat i escriu-nos.

A %d bloguers els agrada això: