Fes el nostre tecnotest per descobrir-ho!

Arriba l’estiu, temps de descans, pantalles, amics, família, pantalles, platja, piscina, pantalles, muntanya… Més pantalles???

Quan pensem en vacances pensem en desconnexió però, és així realment? Som capaços de gaudir al 100% dels nostres dies lliures o incrementem encara més el temps d’ús de les pantalles que ens envolten?

A través del Programa d’Educació Audiovisual de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya arribem cada any a milers de joves i centenars de pares, mares i professionals de l’àmbit educatiu per tal d’ajudar-los a millorar els seus hàbits de consum d’oci audiovisual (xarxes socials, videojocs, sèries…). Estem compromesos amb la prevenció de les tecnoaddiccions i, per aquest motiu, una de les nostres principals tasques és la investigació, l’anàlisi, la comunicació i formació sobre aquest tipus de dependències.

Campanya prevenció tecnoaddiccions

Aquest estiu, amb la col·laboració de Fundación Aprender a Mirar, arrenquem amb la campanya Live your real life. A través de la comparació entre imatges virtuals i reals, fem una crida a l’acció i a la consciència del temps dedicat al món virtual. Perquè, què és millor, prendre un gelat amb els amics o enviar l’emoji al grup de WhatsApp amb qui mai quedes?

real-life-tecnoaddiccions

Tecnotest

Com a part d’aquesta campanya, llencem el nostre tecnotest amb el qual esbrinar, amb només vint preguntes, quin és el teu nivell d’addicció al mòbil.

Controles la teva vida digital o ella et controla a tu? T’atreveixes a descobrir-ho?

Ajuda’ns compartint la campanya i el tecnotest a través de les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter). Fes servir el hashtag #LiveYourRealLife i potencia un estiu amb més vivències reals!