Un any més, arriba el Festival Infantil! Una jornada on els petits consumidors són els protagonistes. Aquesta nova edició repetim ubicació i ens tornaràs a trobar a Torre Jussana, un espai ampli i de fàcil aparcament.

El diumenge 21 d’octubre nens i nenes fins als 12 anys podran realitzar activitats i treballs manuals (masterkids de llaminadures, dibuixos, puzles, divermagic, complements per un photocall, entre d’altres), també gaudiran d’inflables i… de la companyia dels protagonistes de La Patrulla Canina i, fins i tot, el Mario Bros!

Patrulla-Canina-Mario-Bros

També hi haurà servei de bar amb sandvitxos, frànkfurts, aperitius, begudes i gelats per tal de fer d’aquesta, una jornada familiar sense preocupacions.

A més a més, enguany realitzarem una exposició dels foto-còmics que van resultar guanyadors de la I Edició del Concurs PUM! Ciberbullying. Un concurs convocat durant el darrer curs escolar i que, juntament amb una unitat didàctica, oferia eines per treballar d’una manera diferent el ciberassetjament escolar.

Coneix a l’equip de l’Associació

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una ONG que treballa per la millora de la televisió, internet i els videojocs i, sobretot, perquè es respectin els drets dels més indefensos, els nens i nenes en l’entorn digital.

Des de l’Associació treballem en la importantíssima tasca d’autoregulació de les televisions i en el control dels continguts a la xarxa en relació als menors. La finalitat d’aquest Festival Infantil és benèfica per aconseguir fons per a continuar defensant els drets dels consumidors audiovisuals.

Durant la jornada podreu parlar amb els professionals de l’Associació, conèixer més a fons la tasca que portem a terme i descobrir les nostres eines per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

App Contraste

Web Contraste

Revista Contraste Audiovisual

Facebook, Twitter, Instagram de l’Associació

– I el nostre Programa d’Educació Audiovisual per a centres educatius

Informació pràctica de la jornada

QUAN? Diumenge, 21 d’octubre d’11 a 17 h. 
ON? Torre Jussana (Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona)

A més de ser zona de fàcil aparcament, també podeu venir en transport públic!

L3 parada Montbau
Bus V21 parada Jorge Manrique – Can Travi

Podreu accedir gratuïtament o realitzant un donatiu voluntari que ens ajudarà a sufragar el cost de la diada.

Més informació: 93 488 17 57 – info@taconline.net

No us el perdeu, mireu que bé ho vam passar al darrer festival:

 

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i d’empreses privades que col·laboren amb productes: