La setmana passada la coordinadora del Programa d’Educació Audiovisual, Rosa Maria Aguilar, i la responsable de comunicació de l’Associació, Estefanía González, es van reunir amb la Sra. Laia Girós, nova directora general de joventut de la Generalitat de Catalunya.

L’Associació compromesa amb els joves

L’objectiu d’aquesta trobada era presentar-li els diversos projectes que l’Associació duu a terme amb la col·laboració de joves: estudiants en pràctiques, crida al voluntariat (#activa’t per la societat), formacions del Programa d’Educació Audiovisual

A més, el novembre de 2019 l’Associació va comptar amb el suport de la Direcció General de Joventut en la realització de la jornada Hipersexualització a la xarxa (formació dins de la campanya #LiveYourRealLife). Per aquest motiu, es van exposar els resultats d’aquesta sessió formativa dirigida a 140 alumnes de 4t d’ESO i se li va lliurar a Girós una mostra del marxandatge que van rebre els joves assistents a la jornada.

També es va tenir ocasió de parlar del Concurs Jove Presentador@ dels Premis Zapping, que enguany celebra ja la seva tercera edició i amb el qual l’entitat aposta pel talent jove. D’altra banda, el claim Activats per la societat està ara més viu que mai amb quatre joves estudiants col·laborant en les preparacions dels Premis Zapping i amb previsió de 30 voluntaris durant la celebració de lliurament dels guardons.

reunio-joventut-LYRL