El passat 25 d’abril vam tancar la convocatòria del I Concurs de Foto-còmics PUM! Ciberbullying amb gran satisfacció per part de l’equip de l’Associació; doncs un total de 18 escoles i entitats educatives de Catalunya van engrescar els seus alumnes a participar i van treballar a les seves aules el ciberbullying amb la unitat didàctica del concurs.

18 escoles, 65 foto-còmics

A causa del gran nombre de projectes presentats, des de l’Associació s’ha realitzat una primera preselecció de foto-còmics que ara ja està valorant el jurat. En aquesta primera revisió, s’ha tingut en compte el compliment de les bases establertes al concurs, la consistència de les històries, la resolució pedagògica i les reflexions dels alumnes a les fitxes. Ara, el jurat farà una valoració tant de la part artística i creativa com de la pedagògica i serà la setmana vinent quan coneixerem els dos foto-còmics guanyadors d’aquesta primera edició.

Galeria

A continuació, podeu gaudir de la galeria de foto-còmics preseleccionats (10 categoria A i 8 categoria B) i comentar quins us agraden més i perquè!

CATEGORIA A, alumnes de 5è i 6è de primària:

A1 – Foto-còmic A1

Fitxa A1

 

A2 – Foto-còmic A2

Fitxa A2

 

A3 – Foto-còmic A3

Fitxa A3

 

A4 – Foto-còmics A4

Fitxa A4

 

A5 – Foto-còmic A5

Fitxa A5

 

A6 – Foto-còmic A6

Fitxa A6

 

A7 – Foto-còmic A7

Fitxa A7

 

A8 – Foto-còmic A8

Fitxa A8

 

A9 – Foto-còmic A9

Fitxa A9

 

A10 – Foto-còmic A10

Fitxa A10

 

CATEGORIA B, alumnes d’ESO:

B1 – Foto-còmic B1

Fitxa B1

 

B2 – Foto-còmic B2

Fitxa B2

 

B3 – Foto-còmic B3

Fitxa B3

 

B4 – Foto-còmic B4

Fitxa B4

 

B5 – Foto-còmic B5

Fitxa B5

 

B6 – Foto-còmic B6

Fitxa B6

 

B7 – Foto-còmic B7

Fitxa B7

 

B8 – Foto-còmic B8

Fitxa B8