Més de 300 persones han gaudit aquest diumenge 21 d’octubre del Festival Infantil organitzat per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

En aquesta edició número vint-i-dos, la nostra festa dels petits consumidors audiovisuals ha tornat a comptar amb molts tallers i activitats gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i de diverses empreses. A més, durant un dia, 25 joves han format part de l’equip de l’Associació com voluntaris i voluntàries. Sense ells la coordinació i èxit de totes les activitats no hauria estat possible.

Jornada sense pantalles

Les famílies han trobat al nostre Festival Infantil alternatives ben divertides per oblidar-se de les pantalles (televisió, mòbils, tauletes…) i gaudir, tots plegats, d’un entreteniment offline. Totes les activitats plantejades tenien com a objectiu fomentar la creativitat dels petits i recordar a les famílies la importància del temps de qualitat.

Com a anècdota curiosa, enguany hem rebut la visita no només de molts pares i mares, sinó també d’avis i àvies que es van animar a participar amb els seus néts i netes en aquesta jornada tan maca.

Us compartim algunes imatges de la diada, fetes pel voluntari Alejandro de los Santos:

  • Divermagic

Pintant amb Divermagic

  • Master-Llaminadures

Taller Masterchuches

  • Dibuixos i caretes ALPINO

Taller Alpino

  • Puzles EDUCA

Taller Puzles Educa

Taller Xapes

A més dels tallers, també vam preparar un contacontes, una llibreria, inflables, pintacares i sessions de Zumba (amb una gran conga amb La Patrulla Canina i Mario Bros inclosa!):

Com cada any, l’accés a la festa era lliure i obert a tothom. Tant a l’entrada com a la zona de tallers els professionals de l’Associació van informar els assistents sobre la tasca que portem a terme i les eines que oferim per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

– App Contraste

– Web Contraste

– Revista Contraste Audiovisual

– FacebookTwitterInstagram de l’Associació

– I el nostre Programa d’Educació Audiovisual per Escoles

Us deixem amb un Fins aviat!, ja que l’any vinent el Festival Infantil tornarà per fer somriure a més menuts i grans.

Vas assistir a la jornada? Explica’ns com ho vas passar!

Amb la col·laboració de: