Les més de 200 persones que van assistir el diumenge 29 d’octubre al Festival Infantil organitzat per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya no oblidaran la felicitat dels més petits durant tota la jornada.

El dia va ser tot un èxit, el sol va brillar i Torre Jussana va omplir-se de famílies amb ganes d’una diada lúdica diferent. En aquesta edició número vint-i-u, el Festival Infantil va comptar amb moltes activitats amb les quals fomentàvem el consum responsable:

  • Pintacares

pintacaras

Divermagic

  • Bosc de les Fades

Boscfades

  • City-Circuit

Citycircuit

  • Master-Llaminadures

Masterchuches2

  • Dibuixos i Caretes Milan

pintarMilan

A més, els joves participants també van poder jugar a dos inflables diferents i a una piscina de boles pels més menuts.

Com no podia ser d’una altra manera, l’espectacle central de la festa va ser la visita de La Patrulla Canina. En Chase, en Marshall i la Skye van protagonitzar els moments més tendres amb uns nens i nenes emocionats per conèixer els seus personatges preferits.

PatrullaCanina6

La Festa era gratuïta i organitzada per l’Associació amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Tant a l’entrada com a la zona de tallers els professionals de l’Associació van informar els assistents sobre la tasca que portem a terme i les eines que oferim per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

– App Contraste

– Web Contraste

– Revista Contraste Audiovisual

– FacebookTwitterInstagram de l’Associació

– I el nostre Programa Educatiu per Escoles

Us deixem amb un foto resum de la jornada i amb un “Fins aviat!”, ja que l’any vinent el Festival Infantil tornarà per fer somriure a més menuts i grans.

Vas assistir a la jornada? Explica’ns com ho vas passar!