Tanquem el primer trimestre de l’any amb la publicació de la memòria anual del 2023 de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Descobreix el que #HemAconseguit així com tots els nostres projectes i activitats.

Descarrega la memòria anual de 2023

Nous reptes i projectes

Un dels majors canvis que hem experimentat aquest darrer any ha estat el trasllat a una nova seu. L’Associació es troba en constant evolució i aquesta nova ubicació ens permetrà seguir creixent envoltats de totes les persones i entitats que dia rere dia donen el seu suport a l’entitat.  

Aquest 2023 també hem iniciat un nou servei d’acompanyament personal i coaching educatiu que consisteix en una metodologia d’atenció a la persona i que dona resposta a una necessitat social i a una demanda creixent.

Per altra banda, a través de les sessions del Programa d’Educació Audiovisual, el programa KOA Tecnologia, les jornades i la iniciativa Guay-fi hem format a més de 8.000 persones. A més, també hem tingut ocasió d’impartir la primera jornada a famílies i docents, ja que fins ara es tractava d’un format enfocat exclusivament a l’alumnat.

#HemAconseguit arribar a més persones

A través de la participació i organització en diversos esdeveniments, hem pogut estendre la tasca de l’entitat encara a més persones consumidores.

En aquest sentit, el mes de setembre vam poder participar per primera vegada a la Festa Associa’t durant les festes de la Mercè de Barcelona. Aquest esdeveniment lúdic i familiar ens va permetre compartir espai amb més de setanta entitats de la ciutat, així com apropar-nos i transmetre la nostra labor amb totes aquelles persones que encara no coneixien la nostra Associació.

Un any més, vam tenir el plaer d’organitzar la gala dels 28ns Premis Zapping, els guardons més autèntics de l’oci audiovisual de qualitat de tot l’Estat. Més de 300 persones es van aplegar al CaixaForum, i més de 8.000 van seguir la retransmissió a través de YouTube, per guardonar l’oci audiovisual de qualitat.

Foto de família dels 28ns Premis Zapping. Paul Mac Manus

Finalment, a l’octubre vam celebrar el tradicional Festival Infantil, on es van aplegar més de 250 persones. Una jornada familiar plena de jocs, activitats i molta diversió per apartar les pantalles i fomentar la creativitat i imaginació dels més petits.

Agraïments

L’Associació és una entitat dedicada a la ciutadania i, sense vosaltres, la nostra labor no seria possible. Esperem poder seguir sumant anys al costat de totes les persones, entitats i organitzacions que ens doneu suport. Gràcies per acompanyar-nos!

Si encara no ho has fet, associa’t a l’entitat o activa’t per la societat i segueix-nos a les xarxes socials (X, Instagram i LinkedIn), on hi trobaràs totes les novetats sobre els nostres projectes i activitats.