L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha organitzat una nova edició del Concurs Motxilla Guay-fi per a totes aquelles famílies adherides al projecte a través del seu centre escolar.

Com participar?

El procés per a participar és molt senzill. Només ens heu d’ensenyar què porteu a la motxilla i explicar-nos a què jugueu quan aneu fora de casa en un vídeo d’un minut abans del 8 d’abril.

Descarrega les bases del concurs aquí

L’equip creatiu del Programa d’Educació Audiovisual decidirà quins són els millors vídeos del certamen i comunicarà el resultat el pròxim 15 d’abril. Els guanyadors rebran un pack de jocs de taula i un kit per dibuixar.

Estem impacients de veure les vostres creacions!

Un projecte preventiu

La iniciativa Guay-fi sorgeix com una adaptació del Programa d’Educació Audiovisual per als centres d’educació infantil. Es tracta d’un projecte pedagògic que es dirigeix a nenes i nens d’entre 3 i 6 anys i que pretén acompanyar a famílies i docents en una educació saludable del consum de pantalles.

En aquest sentit, s’ofereixen tota mena d’eines i recursos preventius i per a educar els més petits en l’entorn digital, potenciant el joc analògic i sensibilitzant sobre les problemàtiques que comporta l’ús de dispositius mòbils en edats primerenques.

Si vols més informació, escriu-nos a educa@contraste.info o truca’ns al 93 488 17 57.