Després d’una vetllada carregada de sentiments i emocions, estem encantats d’anunciar que la cerimònia dels 29ns Premis Zapping va ser un gran triomf! No volem que espereu més, així que us presentem als guanyadors i guanyadores d’aquest any:

  • SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Berlín (Netflix – Vancouver Media)
  • ACTRIU/ACTOR: Aina Clotet (Això no és Suècia – RTVE, 3Cat)
  • PROGRAMA D’ENTRETENIMENT/CONCURS: Joc de cartes (TV3 – Magnolia TV)
  • PROGRAMA CULTURAL/DIVULGATIU/DOCUMENTAL: Cachitos de hierro y cromo (La 2 – RTVE)
  • PRESENTADOR/A: Roberto Leal (Pasapalabra – Antena 3)
  • INICIATIVA A LA XARXA: @croquetadexocolata – Compte d’Instagram de la Laura Zurriaga Mitjans amb receptes i pastisseria saludable
  • COMUNICADOR/A A LA XARXA: Bruno Oro – @bru_oro
  • VIDEOJOC DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Inner Ashes (Calathea Game Studio)
  • TELEVISIÓ LOCAL: Terra de pa (VOTV, Canal Blau i la Xarxa Audiovisual Local)

Premis nominals

PREMI ESPECIAL a RTVE Catalunya pels seus 40 anys a Sant Cugat del Vallès. Un aniversari que recull la gran trajectòria d’aquest centre de producció audiovisual referent a tot el país que, a més de la seva aposta per la producció en català, es consolida com un puntal imprescindible a la producció estatal.

PREMI VALORS a 3Cat per Els contes de la Pinya. A través d’un ambient serè i atractiu, el programa ofereix un espai encantador per a la infància i una oportunitat per a recuperar els contes clàssics. És una aposta per la cultura, les tradicions i l’entreteniment de qualitat.

PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a This is philosophy, produït per Brutal Media en col·laboració amb RTVE. Aquest espai apropa a la gran audiència la història de la filosofia, d’una manera interessant, amena, accessible i rigorosa.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS, atorgat per la Fundación Aprender a Mirar, a Coloria World, una plataforma que fomenta la imaginació i la creativitat infantil a través dels contes. A més, aquesta aventura pedagògica promou diversos projectes socials a favor dels més vulnerables.

Foto de família amb els guanyadors. Paul Mac Manus

La gala va ser presentada per la Natàlia Sánchez, periodista de RTVE, i la va acompanyar la Marta Masip, guanyadora del 7è Concurs Jove Presentador@.

Durant la nit, vam tenir l’oportunitat de gaudir de diverses actuacions. Les performances musicals van anar a càrrec del grup de batucada Tokem x Tu, que va donar inici a la gala, i de l’Anne Lukin i la Maren, que van estrenar la seva nova cançó Acostumbrarme. D’altra banda, el toc còmic el va proporcionar, mitjançant un monòleg, el creador de continguts Gerard Querol, conegut a les xarxes socials com a @gerryquerryberry. Finalment, l’il·lusionista Jaime Medel va realitzar una de les seves habilitats de mans, fusionant la tradició amb la innovació.

Si us heu perdut l’emissió dels 29ns Premis Zapping, la podeu recuperar sencera al nostre canal de YouTube.

Si vols reviure els millors moments de la nit i estar al dia de totes les novetats, visita les nostres xarxes socials (X, Instagram i LinkedIn).

També us compartim un primer recull d’imatges de la nit de l’audiovisual de qualitat, fetes pel fotògraf Paul Mac Manus. Aviat compartirem la galeria completa!

Clica a la imatge per accedir al recopilatori fotogràfic

Agraïments

Per últim, des de l’organització dels Premis Zapping, volem fer un especial agraïment als nostres patrocinadors d’enguany: Caixabank, la Fundació Joaquim Molins i RTVE.

I també als nostres col·laboradors:

Ajuntament de Barcelona, Anne Lukin & Maren, Bonilla a la vista, Coca-Cola, El Fornet, Fundación Aprender a Mirar, Fundació La Caixa, Generalitat de Catalunya, Gerard Querol, Hotel U232, Lindt, Mago Medel, Moleskine, Moritz, Pop It, Redisco-Baymar, Snack’in for you (Campofrío), Tartas by Mirela, Tokem x Tu, Tombow i Vichy Catalan.

Ens veiem l’any vinent a la celebració del 30è aniversari dels Premis Zapping!