La 28a edició dels Premis Zapping, organitzada per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, es va celebrar el divendres 17 de març al CaixaForum Barcelona.

A continuació, us anunciem els guanyadors d’enguany:

  • SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: No me gusta conducir (TNT – Sayaka Producciones Audiovisuales)
  • ACTIU/ACTOR: Mireia Oriol (Alma – Netflix)
  • PROGRAMA D’ENTRETENIMENT/CONCURS: Crims (TV3 – Goroka, True Crime Factory)
  • PROGRAMA CULTURAL/DIVULGATIU/DOCUMENTAL: Las tres puertas (La 2 – Teatro Soho Televisión)
  • PRESENTADOR/A: Jordi Hurtado (Saber y ganar – La 2)
  • INICIATIVA A LA XARXA: Gabinete de curiosidades – Podcast de Nuria Pérez sobre fets històrics curiosos o rellevants que conviden a la reflexió: gabientepodcast.com
  • COMUNICADOR/A A LA XARXA: Nuria Casas – @nuriacasasc
  • VIDEOJOC DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Tadeo Jones: La tabla esmeralda (Gammera Nest)
  • TELEVISIÓ LOCAL: Cuina amb mi (Canal SET)

post-ACMAC-guanyadors-28-premis-zapping

Premis nominals

PREMI ESPECIAL del públic a Polònia de Televisió de Catalunya escollit, per primera vegada a la història dels guardons, a través d’una votació popular.

PREMI ESPECIAL de l’Associació a Televisió de Catalunya per la seva iniciativa en rescatar una icona i referent infantil com és Una mà de contes, un espai cultural que fomenta la creativitat i la imaginació dels més petits.

PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a Movistar+ per la seva promoció de l’entreteniment de qualitat amb un format que reflexa història i cultura. Tricicle, un último gesto, combina humor, emocions i reflexions en una feina ben documentada sobre l’inoblidable trio de còmics.

PREMI VALORS a RTVE per De seda y hierro, un espai que busca la inclusió i la visibilitat de la discapacitat a través d’històries reals narrades en primera persona que descobreixen les vides i il·lusions de qui conviu amb alguna dependència.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) atorgat per la Fundación Aprender a Mirar a Somos únic@s, un programa de Fundación ColaCao amb recursos online, l’objectiu del qual és educar contra l’assetjament escolar a partir de la prevenció.

PREMI CULTURA a la Fundació La Caixa per la creació de la plataforma digital CaixaForum+, un espai gratuït que alberga i promou la divulgació de continguts sobre l’art, la ciència, la música, la història i el pensament, i que els posa al servei de la societat. Amb aquesta iniciativa, Fundació La Caixa enriqueix l’oferta audiovisual i posa la cultura a l’abast de totes les persones.

Música i humor a la nit de la qualitat audiovisual

La gala va estar conduïda per Mireia Mallol, periodista de TV3, i la va acompanyar el guanyador del VI Concurs Jove Presentador@, Abel Belarre.

La nit va començar amb Sing de la coral juvenil Arrels de l’escola Haro Estudis Musicals. Les següents actuacions musicals van anar a càrrec del grup Ariso, que van presentar les cançons Me parece bien i Duelo. El toc humorístic el va aportar, a través d’un monòleg, la comunicadora i influencer Nuria Casas.

Recupera les millors imatges de la nit, capturades pel fotògraf Paul Mac Manus.

Agraïments

Els 28ns Premis Zapping han estat una realitat gràcies al patrocini de CaixaBank, la Fundació Joaquim Molins i TV3.

També gràcies a la col·laboració de: Fundació La Caixa, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, BayMar, Bonilla a la vista, Coca-Cola, El Fornet, Grup Aliment Barcelona, Lindt, Moleskine, Moritz, Pop it, Sücs, Sugar Corner, Tombow, Vichy Catalan, Ariso, Haro Estudis Musicals i Nuria Casas.

web-ACMAC-guanyadors-28-premis-zapping-logos

Visiteu les nostres xarxes socials (Twitter, Instagram i LinkedIn) i el blog dels Premis Zapping per reviure els millors moments de la nit!