Més de 250 persones van gaudir la 26a edició del Festival Infantil organitzat per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, i que es va celebrar el diumenge 23 d’octubre a Torre Jussana.

Després de dos anys sense celebrar l’esdeveniment a causa de la COVID-19, els petits consumidors van tornar a ser els protagonistes d’aquesta jornada plena d’activitats, jocs i molta diversió. Gràcies a les empreses col·laboradores i a l’equip de 20 persones voluntàries, el Festival va resultar un èxit.

Una jornada allunyada de les pantalles

Les famílies assistents al Festival Infantil van trobar un munt d’alternatives per oblidar-se de les pantalles i gaudir, tots plegats, d’un entreteniment offline. Totes les activitats que s’oferien durant la diada tenien com a objectiu fomentar la creativitat i la imaginació dels petits, alhora que recordava a pares i mares la importància del temps offline de qualitat.

A continuació us compartim algunes de les millors imatges dels tallers:

No només hi va haver tallers, sinó que durant la jornada vam comptar amb la visita de la Minnie, l’Olaf i el Chase!

L’accés al Festival, com cada any, era gratuït i obert a tothom. Tant a l’entrada com a la zona d’activitats, els professionals de l’Associació informaven als assistents sobre la tasca que portem a terme i tots els recursos que oferim:

Ens acomiadem contents de continuar oferint any rere any una jornada divertida i de profit per als més petits. Ens veiem a la següent edició del Festival Infantil!

Amb la col·laboració de:

post-web-ASS-festival-infantil-2022-empreses