El Programa d’Educació Audiovisual (PEA) de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha desenvolupat amb èxit un nou servei de difusió a través de WhatsApp, al que ja estan subscrites 212 persones. Així, un cop per setmana, els dijous, les famílies i els centres educatius poden rebre al seu mòbil informació sobre les últimes novetats en l’àmbit de l’audiovisual, recomanacions, articles d’interès i molt més, que destaquem de la mà de la nostra capçalera d’anàlisi de continguts Contraste.

L’objectiu d’aquest nou servei de missatgeria instantània és donar resposta a les necessitats de la comunitat docent, mares i pares, que demanaven rebre la informació de manera pràctica i immediata, recollida en un format fàcil de consultar. Per això, el sistema de missatgeria de WhatsApp suposa un espai còmode per arribar a tota una comunitat de persones consumidores que volen fer un bon ús dels mitjans audiovisuals i millorar l’educació i el desenvolupament infantil i juvenil en relació a les tecnologies.

Què ofereix el servei de WhatsApp?

Una informació útil per a orientar el consum dels continguts audiovisuals i els bons usos de les pantalles a famílies amb infants i adolescents. Els continguts estan classificats amb un distintiu per saber si va dirigit per a educadors, mares o pares de menors de diferents edats (+3 ,+7,+10,+13.+16 o per a tots els públics).

Aquesta iniciativa va néixer a partir de la idea de crear un canal de comunicació de missatgeria instantània entre El Programa d’Educació Audiovisual, les famílies i les escoles. D’aquesta manera, tota la informació oferta té l’objectiu de promoure les relacions saludables amb els dispositius digitals, desenvolupar un sentit crític per la tria de l’oci audiovisual i donar a conèixer nous espais audiovisuals de qualitat per la conciliació de les pantalles amb la nostra vida.

Com formar part del servei de WhatsApp?

Els usuaris que vulguin rebre informació a través del canal de WhatsApp es poden donar d’alta gratuïtament amb tan sols enviar ALTA per WhatsApp al 601 119 388.

Si voleu tenir més informació i està al dia de tot el que fem, ens pots trobar a les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram) i també al nostre canal de YouTube.