Vols conèixer els projectes socials que l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha desenvolupat i com aquests han incidit en la societat i s’han visibilitzat a la premsa?

2019 ha estat un any ple d’accions i activitats adreçades al foment del consum responsable i a la defensa de les persones consumidores, especialment les menors d’edat. A continuació us compartim les eines que ens han servit per avaluar els resultats de la nostra tasca i poder fer un balanç molt positiu de l’any: Vídeo resum d’activitats 2019, Memòria 2019 i Clipping de premsa 2019.

Nou disseny, mateixa raó de ser

Enguany la memòria ha estat completament renovada, un disseny innovador que no només permet fer-se una ràpida idea de quines són la missió i visió de l’entitat, sinó que també ofereix molts vídeos, imatges i enllaços a més informació que ajuden a obtenir una millor perspectiva sobre la nostra tasca i com aquesta arriba directament i perceptiblement a les persones beneficiàries.

Dades memòria 2019

2019 ha estat un any disruptiu i de creixement que requeria una memòria a l’alçada. El disseny ha estat completament fet ad hoc, per tal d’arribar de manera atractiva a les persones associades o interessades a conèixer millor la nostra tasca.

Memòria 2019

També podeu consultar-la en format vídeo:

Presents a la premsa

Al dossier de premsa s’avaluen els impactes assolits gràcies a les dues notes de premsa enviades durant 2019 –PDA Bullying, una singular iniciativa per acabar amb l’assetjament escolar, es converteix en una plataforma col·laborativa i El perill de la publicitat i normalització de les apostes com a part de l’experiència esportiva– i a la mateixa activitat diària de l’Associació entorn de l’alfabetització mediàtica, el consum responsable i les seves campanyes de conscienciació i prevenció, entre altres.

Dossier de premsa

Impactes a premsa

#HemAconseguit: fites 2019

Gràcies al teu suport, l’Associació ha aconseguit:

1. Atendre més de 3.000 persones consumidores en xerrades i tallers formatius
2. Impulsar amb força noves línies innovadores d’acció i formació com l’empoderament femení davant la hipersexualització o la convivència i netiqueta davant el ciberassetjament
3. Oferir més de 7.000 anàlisis de continguts audiovisuals per facilitar la formació i informació sobre televisió, cinema, videojocs i internet
4. Impulsar cada setmana campanyes de defensa dels drets del consumidor a través de nous canals i metodologies com hashtags a xarxes socials, autoavaluacions i infografies de sensibilització
5. Superar les 1.600 respostes als #TecnoTest i #TestEnSèrie, recursos emmarcats dins de la campanya #LiveYourRealLife
6. Respondre més i millor (quantitat i qualitat) a les demandes socials: queixes, reclamacions, necessitats informatives i formatives
7. Donar més veu al consumidor en un reforç de la base social pròpia i aliena
8. Reforçar el teixit associatiu a Catalunya, Espanya i Europa, treballant conjuntament amb altres entitats afins per tal d’assolir més i més grans objectius
9. Ser una oficina d’atenció a les persones consumidores que ha intensificat la seva activitat, ha aconseguit més persones beneficiàries de la seva tasca i ha organitzat tres grans esdeveniments de sensibilització i consciència social
10. Incrementar la participació de l’Associació als mitjans de comunicació, especialment a programes de ràdio i a premsa escrita

Aquest 2020 també comptem amb el teu suport: fes-te soci (amb o sense quota), consulta totes les novetats a la pàgina web, a les nostres xarxes socials (TwitterFacebook i Instagram) o estigues al dia gràcies al nostre butlletí on oferim crítiques audiovisuals i també avenços i activitats de l’Associació.

Vols activar-te per la societat? A l’Associació oferim places per estudiants en pràctiques i voluntariat, tota ajuda és benvinguda per assolir junts un món digital més segur i un audiovisual de qualitat per a les persones consumidores.