Es compleix un mes des del llançament de les Càpsules (in)formatives i l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ja ha rebut diversos feedbacks de centres educatius i famílies, a més també de ser notícia a Comunicació21 i de la realització d’una entrevista al programa de ràdio La Vida Sona a Cooltura FM.

#HemAconseguit més de 1000 reproduccions

Entre els sis vídeos que conformen la playlist Càpsules (in)formatives al YouTube i a l’Instagram de l’Associació s’han superat les 1000 reproduccions. Una fita que, juntament amb els comentaris d’agraïment d’escoles i famílies, demostra la bona rebuda d’aquest projecte d’innovació:

Gràcies per oferir-nos vídeos com aquests. En l’Era Digital en la qual estem immersos necessitem més impuls que mai per estar al costat de les nostres filles i fills. Saber que els envolta i com els pot afectar el món digital està també a les nostres mans. Saber de sexting, hipersexualització, ciberludopaties… m’ajuda a estar connectada amb ells i estar més pendent.

Montse Freixanet, mare subscrita al butlletí de l’Associació

(Sobre la Càpsula (in)formativa: Hipersexualització) Fonamental que despertem el sentit crític dels nostres adolescents i els donem arguments perquè reforcin la seva autoestima. D’aquesta manera, seran capaços d’aprofundir i de no deixar-se arrossegar per la pressió dels estereotips hipersexualitzats.

AMPA Institució Lleida

Premsa i ràdio

Els mitjans s’han fet ressò de les Càpsules (in)formatives:

premsa-capsules
Notícia a Comunicació21

 

Podcast del programa de ràdio La Vida Sona (Cooltura FM) on la responsable de comunicació de l’Associació, Estefanía González, va ser entrevistada:

 

Aquest projecte es fruit de la pròpia demanda que vosaltres ens heu transmès, les persones consumidores de mitjans audiovisuals. És per aquest motiu que us animem a seguir fent-nos arribar les vostres inquietuds vers temes concrets de l’àmbit audiovisual.

Contacta a través del següent formulari i l’equip de professionals de l’Associació respondrem, via e-mail, trucada o amb una nova Càpsula (in)formativa!