Un any més, celebrem l’esperat Festival Infantil! Una festa familiar per desconnectar de les pantalles i on els petits consumidors van ser els protagonistes. En aquesta edició ens tornem a trobar a Torre Jussana, un espai ampli i de fàcil aparcament (gratuït).

El diumenge 20 d’octubre nens i nenes fins als 12 anys podran realitzar activitats i treballs manuals (masterchef junior de llaminadures, dibuixos, puzles, divermagic, complements per un photocall, entre d’altres), també hi haurà inflables i moltes més sorpreses!

A la festa tindrem uns convidats molt especials. De moment, está confirmada l’assistència de Chase de La Patrulla Canina. Esteu atents a les xarxes socials perquè cada dia donarem pistes dels altres dos personatges que estaran amb nosaltres el diumenge. Mireu quin transport ha escollit Chase per venir al Festival Infantil!

chase.gif

També hi haurà servei de bar amb entrepans, aperitius, begudes i gelats per tal de fer d’aquesta, una jornada familiar sense preocupacions.

Coneix la tasca social de l’Associació

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una ONG que treballa per la millora de la televisió, internet i els videojocs i, sobretot, perquè es respectin els drets dels més indefensos, els nens i nenes en l’entorn digital.

Des de l’Associació treballem en la importantíssima tasca d’autoregulació de les televisions i en el control dels continguts a la xarxa en relació amb els menors. La finalitat d’aquest Festival Infantil és fomentar el consum responsable de les pantalles en la infància, fomentant activitats familiars i manuals on tots puguin gaudir del treball en equip i deixin volar la seva imaginació i creativitat.

Durant la jornada serà possible parlar amb els professionals de l’Associació, conèixer més a fons la feina que portem a terme i descobrir les nostres eines per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

App Contraste

Web Contraste

Revista Contraste Audiovisual

Facebook, Twitter, Instagram de l’Associació

– I el nostre Programa d’Educació Audiovisual per a centres educatius

Informació pràctica de la jornada

QUAN? Diumenge, 20 d’octubre d’11 a 17 h. 
ON? Torre Jussana (Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona)

A més de ser zona de fàcil aparcament, també es pot arribar en transport públic!

L3 parada Montbau
Bus V21 parada Jorge Manrique – Can Travi

L’accès era gratuït i es podia realitzar un donatiu voluntari que ens ajuda a sufragar el cost de la diada.

Més informació: 93 488 17 57 – info@taconline.net

Mentre treballem perquè estigui tot a punt, podeu mirar que bé ho vam passar al darrer festival:

 

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i d’empreses privades que col·laboren amb productes: