Un any més, arriba l’esperat Festival Infantil! Una festa familiar per desconnectar de les pantalles i on els petits consumidors són els protagonistes. Aquesta nova edició ens tornaràs a trobar a Torre Jussana, un espai ampli i de fàcil aparcament (gratuït).

El diumenge 20 d’octubre nens i nenes fins als 12 anys podran realitzar activitats i treballs manuals (masterchef junior de llaminadures, dibuixos, puzles, divermagic, complements per un photocall, entre d’altres), també gaudiran d’inflables i… de més sorpreses!

*SPOILER* Us avancem que ja hem parlat amb el Chase de La Patrulla Canina, explicant-li que a Torre Jussana no hi ha pista d’aterratge! Millor que segueixi la informació pràctica que trobareu al final d’aquest post.

chase.gif

Abraçades amb La Patrulla Canina

També hi haurà servei de bar amb entrepans, aperitius, begudes i gelats per tal de fer d’aquesta, una jornada familiar sense preocupacions.

Coneix la tasca social de l’Associació

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya és una ONG que treballa per la millora de la televisió, internet i els videojocs i, sobretot, perquè es respectin els drets dels més indefensos, els nens i nenes en l’entorn digital.

Des de l’Associació treballem en la importantíssima tasca d’autoregulació de les televisions i en el control dels continguts a la xarxa en relació amb els menors. La finalitat d’aquest Festival Infantil és fomentar el consum responsable de les pantalles en la infància, fomentant activitats familiars i manuals on tots puguin gaudir del treball en equip i deixin volar la seva imaginació i creativitat.

Durant la jornada podreu parlar amb els professionals de l’Associació, conèixer més a fons la feina que portem a terme i descobrir les nostres eines per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

App Contraste

Web Contraste

Revista Contraste Audiovisual

Facebook, Twitter, Instagram de l’Associació

– I el nostre Programa d’Educació Audiovisual per a centres educatius

Informació pràctica de la jornada

QUAN? Diumenge, 20 d’octubre d’11 a 17 h. 
ON? Torre Jussana (Avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 30, Barcelona)

A més de ser zona de fàcil aparcament, també podeu venir en transport públic!

L3 parada Montbau
Bus V21 parada Jorge Manrique – Can Travi

Podreu accedir gratuïtament o realitzant un donatiu voluntari que ens ajudarà a sufragar el cost de la diada.

Més informació: 93 488 17 57 – info@taconline.net

No us el perdeu, mireu que bé ho vam passar al darrer festival:

 

L’acte compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i d’empreses privades que col·laboren amb productes: