Sigues part activa del canvi, dóna suport a les propostes de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals per l’avantprojecte de modificació de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya.

Atesa la vinculació de l’entitat amb els àmbits regulats per aquesta llei de modificació, la Direcció General de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya ha demanat a l’Associació les seves observacions i aportacions.

Propostes Llei Comunicació Audiovisual

Consulta pública prèvia a l’avantprojecte de modificació de la Llei de la Comunicació Audiovisual de Catalunya

Les propostes realitzades per l’Associació estan disponibles al web participa.gencat. Et demanem la teva adhesió amb la nostra ja coneguda crida: #Activa’t per la societat!

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, en representació de les persones associades i de l’experiència que té a peu de carrer amb els usuaris/es, demana:

  1. Una legislació compromesa de veritat amb la protecció del menor a les plataformes de vídeos associades als mitjans digitals, així com als serveis d’intercanvi de vídeos a través de plataforma i serveis de mitjans socials.
  2. Especialment, demanem més protecció respecte a la violència gratuïta, la pornografia i els discursos d’odi i discriminatoris, especialment en relació al tractament de la dona (menor d’edat).
  3. Donada també la repercussió clara que té el temps d’ús en el cervell i salut mental, sol·licitem que la llei impulsi polítiques que permetin programari gestionat per pares i mares i educadors de control de temps d’ús per part de menors d’edat i de veritable verificació d’edat a la xarxa.
  4. També creiem que és fonamental l’etiquetatge digital de continguts per oferir una vertadera llibertat als usuaris (respecte al que realment es trobaran).
  5. Finalment, sol·licitem que les entitats civils siguin part de la corregulació del sector, si no aquesta resta en mans dels interessos comercials i no de criteris de protecció de drets i potenciació més creativa i democràtica del sector.

Dóna suport a les propostes de l’Associació

Ajuda’ns també a través de les nostres xarxes (Twitter, Instagram, Facebook). Junts podem aconseguir més difusió i implicació de la ciutadania, fes un clic pels teus drets i marca la diferència! ✅