Més de 200 persones van participar el diumenge 20 d’octubre en el Festival Infantil organitzat per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya.

Els petits consumidors van ser els protagonistes d’un esdeveniment ple d’activitats, jocs i sorpreses. Gràcies a les empreses col·laboradores i a l’equip de 30 voluntaris, les activitats van ser tot un èxit i van fer de la 23a edició una jornada inigualable.

Una alternativa a les pantalles

Imagineu un moment de diversió amb els vostres fills sense una tauleta, mòbil, ordinador, videoconsola o televisió entremig? Aquesta és una pregunta que, actualment, tendeix a rebre una resposta negativa. Per aquest motiu, des de l’Associació dissenyem jornades com la del Festival Infantil per fomentar activitats offline.

Tots els tallers tenen l’objectiu de proporcionar un espai fora de les pantalles de creativitat, imaginació i entreteniment.

Encara que els tallers estaven dissenyats pels petits consumidors, molts pares no van poder resistir la temptació de participar en activitats com la construcció de castells o la creació de xapes personalitzables. A continuació us compartim algunes de les millors imatges dels tallers, realitzades pel voluntari Matías Amat:

exin-castillos-festival

taller-plastilina

Divermagic

  • Master-Llaminadures

taller-masterchuches

  • Pintacares


taller-pintacaras

  • Màscares

mascaras

No només hi va haver tallers, sinó que durant la diada vam preparar un contacontes en anglès, inflables i una sessió de zumba on l’Olaf, el Chase i el Pocoyó van ballar enèrgicament.

L’accés al Festival Infantil era lliure i obert a tothom. Tant a l’entrada com a la zona de tallers, els professionals de l’Associació van informar els assistents sobre la tasca que portem a terme i les eines que oferim per consumir l’oci audiovisual amb criteri:

Ens acomiadem contents d’haver ofert un altre cop una jornada divertida i de profit pels més petits (i no tan petits). Us estarem esperant en el Festival Infantil de l’any vinent!

Amb la col·laboració de: