Tal com vam avançar abans de l’estiu, per aquest curs escolar hem preparat un concurs de foto-còmics. Els alumnes hauran d’idear una breu història en la qual s’escenifiqui una situació de ciberbullying i com els seus protagonistes trenquen la cadena. Les obres han de ser originals i inèdites i pot realitzar-se en castellà, català o anglès.

El concurs compta amb dues categories i hi haurà un foto-còmic guanyador entre els projectes presentats d’Educació Primària (5è i 6è) i un altre d’Educació Secundària Obligatòria (1r a 4t). Els premis s’anunciaran aviat.

Cartell Concurs.png

Des de l’Associació també hem preparat un manual per tal de facilitar la realització del projecte a les aules i aconseguir que l’activitat sigui efectiva en el seu propòsit: sensibilitzar els joves sobre el ciberassetjament escolar.

L’objectiu final és fomentar un debat on els alumnes exposin els seus foto-còmics a la resta de companys de classe i expliquin què han volgut transmetre amb la seva història i què han après durant la realització del projecte.

Us compartim els enllaços als diferents materials del concurs:

Si voleu participar, podeu contactar-nos al 93 488 17 57 o escriure un correu.

El termini de recepció finalitzarà el 15 de marc de 2018, us hi animeu?