L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, juntament amb la col·laboració de la Fundació Aprender a Mirar, realitzarà una sessió de formació aquest dissabte 18 de novembre als professionals que formen part del programa Créixer en família de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta jornada tractarà continguts dels camps de la neurociència, neuroeducació i neuropsicologia i està destinada a experts en famílies (psicòlegs, pedagogs, educadors socials, terapeutes, etc.).

I si els nens i nenes vinguessin al món amb un manual d’instruccions?

Créixer en família ofereix un cicle de tallers amb els quals s’ajuda a pares i mares a enfocar amb èxit la difícil tasca educativa de les famílies. Són molts els reptes que han d’afrontar i, per aquest motiu, realitzen periòdicament aquest tipus de formacions per dotar als seus dinamitzadors de nous coneixements en les àrees més conflictives.

En aquesta ocasió, l’ús que els menors fan de les noves tecnologies serà el protagonista de la jornada. Set intenses hores per traslladar als participants els resultats de les recerques més recents en els camps de la neurociència i la neuropsicologia sobre l’ús dels dispositius digitals –especialment durant el temps d’oci– i per exposar els riscos de les perilloses, i cada vegada més freqüents, tecnoaddiccions.

Domingo Malmierca –màster en neuropsicologia i neuromàrqueting–, Anna Plans –tècnica superior en màrqueting digital– i José Carlos Amador –llicenciat en Ciències de la Comunicació i Humanitats– seran els encarregats d’impartir aquests tallers interactius.