Nova pàgina web, més fàcil i més visual per arribar a més persones

L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha començat el curs 2017 – 2018 amb una nova pàgina web institucional: consumidorsaudiovisuals.cat. Amb la creació d’aquest web s’ha traçat una clara distinció entre l’àmbit institucional de l’Associació i la seva marca de continguts, Contraste (la qual també ha estrenat el domini contraste.info).

El principal objectiu d’aquesta renovació és plasmar i compartir de forma molt clara totes les activitats, projectes i programes, conferències, publicacions, informes i estudis que es realitzen durant l’any a l’Associació. Gràcies a la combinació de pàgines planes informatives (i actualitzades periòdicament) i un blog categoritzat, la informació queda etiquetada i a l’abast d’un clic.

Formar part de l’Associació, ja sigui mantenint-se (in)format, participant en activitats, campanyes o sessions, col·laborant en actes com a voluntari o en pràctiques, opinant o fent valer els drets que tenim com a usuaris, és ara més senzill que mai.

Festival Infantil, l’esperat retrobament de famílies i amics

El 29 d’octubre tindrà lloc el Festival Infantil de TAC. Una jornada on els nens i nenes fins als 12 anys podran realitzar activitats i treballs manuals i també gaudiran d’inflables, d’un fantàstic photocall i moltes més sorpreses. Famílies, esteu totes convidades! Podeu accedir gratuïtament o realitzant un donatiu que ens ajudarà a sufragar el cost de la diada.

Per una altra banda, també necessitem voluntaris que ens ajudin a assegurar l’èxit del Festival. Si t’agraden els nens i vols gaudir d’una jornada lúdica, activa’t i forma part de l’equip!

Sessions del Programa d’Educació Audiovisual

Amb l’inici del curs escolar es reactiva el nostre Programa d’Educació Audiovisual amb nous tallers pràctics per a pares, mares, alumnes i professors.

A les sessions, s’han inclòs temes que tenen a veure amb els principals conflictes dels menors en l’ús del seu temps lliure: l’addicció als videojocs, els problemes de ciberbullying, les sèries de televisió que marquen tendència, els hàbits poc saludables a les xarxes socials, entre d’altres.

Per a més informació podeu consultar el nostre dossier pel curs 2017 – 2018 o contactar directament amb nosaltres.

Concurs PUM! Ciberbullying

Si busques una nova forma de treballar amb els teus alumnes les conseqüències del ciberbullying, us presentem el I Concurs de Foto-Còmics convocat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

PUMCiberbullying

Hi pot participar l’alumnat de qualsevol Centre Educatiu públic, concertat o privat d’Educació Primària i Secundària de Catalunya. L’objectiu de l’Associació és oferir als centres educatius una oportunitat per treballar de forma divertida i diferent el conflictiu tema del ciberbullying i sensibilitzar els alumnes sobre les bones pràctiques digitals.

Projecte nou web Contraste

A més d’estrenar domini, Contraste també es renovarà durant aquest nou curs. Nova arquitectura i nou disseny que faran del web un espai més accessible i atractiu. Estem treballant per aconseguir millorar la vostra experiència com a usuaris, que la pàgina web funcioni més ràpida i que arribar al contingut que es busca es converteixi en una cerca intuïtiva i senzilla.