Des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, fa anys que estem compromesos amb la formació dels joves. És per aquest motiu que fomentem els convenis de pràctiques per acompanyar els universitaris en les seves primeres preses de contacte amb el món laboral i tenim un equip de voluntaris que participen en les diverses activitats i projectes de l’entitat.

Mesos d’esforç i formació

Durant aquest curs escolar, hem tingut la sort de comptar amb vuit estudiants procedents de diverses universitats catalanes que han fet les seves pràctiques curriculars amb nosaltres. Durant la seva estada han dut a terme tasques al departament de comunicació de l’Associació i la revista Contraste, així com també han pogut participar en l’organització dels Premis Zapping.

Totes elles han compartit amb nosaltres uns mesos d’aprenentatge, dedicació i il·lusió amb la feina que han realitzat. Des de l’equip n’estem molt agraïts i els hi desitgem molta sort en la seva carrera professional que tot just comença.

practiques

Persones voluntàries als Zapping

La gala dels Premis Zapping és un esdeveniment que, any rere any, acull a desenes de persones voluntàries que ajuden a fer-lo possible: col·laboren en la realització de diverses tasques d’organització, producció i logística.

En aquesta 27a edició, la nit dels guardons va sumar un total de 25 voluntaris i voluntàries. Les universitats de les quals procedien han estat diverses: Universitat Internacional de Catalunya (UIC), Universitat de Barcelona (UB), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Escola Internacional de Protocol (EIP) i Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC).

Tot el grup va assistir a dues reunions formatives prèvies a la nit dels guardons, on se’ls va orientar sobre les seves tasques i el seu paper durant l’acte. D’aquesta manera, totes les persones voluntàries van poder gaudir al màxim i aprofitar una ocasió única.

Una altra iniciativa emmarcada dins els Premis Zapping és el Concurs Jove Presentador@ en el qual es poden presentar estudiants de l’àmbit de la comunicació. El seu objectiu és fomentar la participació dels joves consumidors en aquest entorn professional.

Enguany, la guanyadora del V Concurs Jove Presentador@ va ser Sandra Siles, estudiant de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC). Va tenir l’oportunitat de co-presentar la gala dels Premis Zapping juntament amb Silvia Tarragona i Rubén Urdiales, periodistes de TVE.

Estic molt contenta. Crec que d’aquesta experiència podré aprendre moltíssim de la mà de professionals del sector, i no em podria fer més il·lusió! Viure la realitat de presentar uns premis… no m’hi cap al cap encara.

– SANDRA SILES, GUANYADORA DEL V CONCURS
JOVE PRESENTADOR@

Activats per la societat!

Des de l’Associació volem fer un reconeixement constant a totes les persones col·laboradores que, a través del seu treball, ens ajuden a créixer cada dia. Moltes gràcies!

Si tu també vols formar part del nostre equip o donar-nos suport, activa’t per la societat i no dubtis a escriure’ns! I per estar al corrent de totes les novetats, segueix-nos a les nostres xarxes socials (Twitter i Instagram) i al nostre canal de YouTube.