Els mesos d’estiu van acompanyats de molt temps lliure que, moltes vegades, omplim amb les pantalles. És important no abusar-ne, però és cert que també ens pot proporcionar bons moments si sabem quins continguts escollir.

Des de Contraste, la capçalera d’anàlisi i continguts audiovisuals de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, es vetlla per la defensa de les persones menors com a consumidores. Per aquest motiu, a la seva pàgina web hi trobaràs un ampli catàleg de crítiques des d’una perspectiva pedagògica i destacant la classificació per edat recomanada, per tal de donar les eines necessàries per fer un consum digital responsable.

A més, en el número d’estiu de la revista Contraste hi trobaràs una selecció de les millors sèries, així com les propostes més entretingudes de videojocs per aquestes vacances.

Llegeix la revista Contraste

post-ASS-contraste-estiu-dins-1

Sèries, i més sèries

Qui no s’ha perdut al catàleg de les plataformes de streaming per intentar escollir la sèrie ideal per veure? Contraste t’ofereix la solució per aquest estiu. Segueix les recomanacions de la revista, on es fa una recopilació de les millors sèries amb opcions per a tots els gustos i per a tota mena de públic (infantil, familiar, juvenil i adult).

post-ASS-contraste-estiu-dins-2

Un estiu de pel·lícula

Les produccions cinematogràfiques no cessen, ni tan sols durant els mesos d’estiu. Per aquest motiu, pots consultar les crítiques de les últimes estrenes i totes les novetats audiovisuals a la pàgina web de Contraste. A la revista, a més, hi trobaràs les pel·lícules més destacades del mes de juliol.

Pig**** (+16)

Nicolas Cage porta gairebé tot el pes d’una pel·lícula seriosa, minimalista, melancòlica i profundament emotiva. Potser decep els espectadors que esperaven molta acció, però el resultat és magistral. Pig aconsegueix un retrat meravellós –i inesperat– del dol del protagonista.

– PATRICIA AMAT, CRÍTICA A CONTRASTE

Lunana: a yak in the classroom**** (+7)

Ambientada al poble real de Lunana i interpretada pels seus veïns, aquesta entranyable cinta ens transporta a una realitat poc coneguda de Bhutan. Amb gran sentiment i tocs d’humor ens recorda allò que és veritablement important.

– MARTA VIVAS, CONTRASTE

També et recomanem fer-li un repàs al recull de les pel·lícules més destacades d’aquests mesos del 2022.

A què vols jugar?

Per acabar, t’oferim una selecció de vuit videojocs que es poden destacar dins dels llançaments d’aquest any.

Si vols estar al dia de totes les estrenes del món audiovisual, segueix a @ContrastEduca, i no et perdis cap novetat de l’Associació a Twitter, Instagram i LinkedIn.