Setembre ha arribat i, per tant, també l’hora d’acomiadar els i les estudiants de pràctiques que han estat realitzant la seva estada entre octubre de 2020 i setembre de 2021 a l’Associació de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, i de donar la benvinguda a les noves estudiants que comencen el seu període de pràctiques curriculars amb nosaltres.

A l’Associació acollim alumnes d’universitats com la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya entre d’altres, en els graus de Periodisme i Comunicació Audiovisual. Durant l’estada, duen a terme tasques del departament de comunicació de l’Associació, la Fundación Aprender a Mirar i la revista Contraste.

Fa anys que estem compromesos amb la formació dels joves, i és per això que acompanyem les i els universitaris en les seves primeres preses de contacte amb el món laboral en el camp de la comunicació i de la creació de contingut cultural, i els guiem en l’aprenentatge de la seva professió.

Els mateixos estudiants que han marxat han volgut descriure la seva experiència a la nostra redacció i oficina.

“Treballar a l’Associació ha sigut una experiència increïble que m’ha ajudat sobretot a adaptar-me al món laboral, al ritme que comporta i a la gran varietat de tasques que es requereixen com a comunicador actualment.”

Marc Seco, Universitat Autònoma de Barcelona

“A l’Associació he pogut aprendre moltes coses relacionades amb la crítica de cinema i els passes de premsa, així com créixer tant professional com personalment, guanyant confiança en mi mateixa i molta iniciativa. A més, l’ambient és molt agradable i m’he sentit com una més!”

Berta Aliaga, Universitat Internacional de Catalunya

Des de l’Associació agraïm a els i les alumnes que marxen tot l’esforç, dedicació i il·lusió que han dipositat en el nostre projecte, i els hi desitgem molta sort en la seva carrera que acaba d’enlairar-se. I a les que comencen esperem que l’experiència sigui molt enriquidora en tots els sentits.

Si tu també vols formar part de l’Associació, no dubtis en col·laborar amb nosaltres, ja sigui com a persona associada, voluntària o estudiant de pràctiques. I si no et vols perdre totes les accions que fem a l’entitat, no oblidis seguir-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitterInstagram).