El passat 17 de setembre, Luigi Bugalla, membre de la junta directiva de l’Associació de Mitjans Audiovisuals, va comparèixer al Parlament de Catalunya, davant la Comissió de Control de l’Actuació de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, òrgan que gestiona els mitjans de comunicació audiovisual de la Generalitat.

Amb motiu de l’elecció del Consell de Govern de la Corporació, es va convidar a diversos ponents per tal d’orientar en l’àmbit dels mitjans audiovisuals. l’Associació va comparèixer com a entitat assessora parlant des de la seva experiència en el sector.

En aquesta compareixença es va demanar a la Comissió que es complissin una sèrie d’objectius, per tal de cobrir les necessitats dels joves envers l’evolució tecnològica, com més efectivitat en el control d’edat d’accés a continguts en línia, o la promoció d’una gestió responsable del temps i una bona conciliació.

També va convidar als mitjans públics, considerant la seva important responsabilitat social, a fer més campanyes de sensibilització per un ús responsable dels mitjans, i que tractin temes com la hipersexualització, l’assetjament escolar i les addiccions digitals, temes amb els quals l’Associació està compromesa.

Bugalla va al·legar el coneixement del sector per part de l’Associació, que prové del seu llarg recorregut amb 36 anys d’història, del tracte amb les persones associades i usuàries, de les relacions institucionals amb altres entitats públiques i privades, i de projectes educatius com el Programa d’Educació Audiovisual.

Pots escoltar la compareixença completa al YouTube, i si tu també ets una persona consumidora compromesa amb la qualitat dels continguts, no oblidis seguir-nos en totes les nostres xarxes socials (FacebookTwitterInstagram) per no perdre’t res.