El joc del calamar és la sèrie sud-coreana de Netflix que està en boca de tots últimament. Aquesta producció ens explica la història d’un grup de persones que es troben al límit econòmicament. Aleshores, reben l’oportunitat de guanyar una gran quantitat de diners a canvi de participar en jocs de la seva infància. Però, si són eliminats perdran la vida. La trama de supervivència i l’extrema violència de cada capítol han fet d’aquesta sèrie una de les més vistes de la plataforma.

El contingut va estrenar-se a mitjans de setembre i, des d’aquell moment, centenars de milions de persones s’han anat apuntat al fenomen. No obstant, dins d’aquest gran índex d’audiència, trobem quelcom que preocupa a molts pares i educadors: molts espectadors són menors d’edat. Per què això resulta un problema? En parlem a Contraste.

Foto sèrie El joc del calamar

A la nostra capçalera de crítica i anàlisi de continguts Contraste, trobeu la crítica de la sèrie i una guia per pares i mares o educadors que vulguin entaular conversacions sobre aquests tipus de continguts amb els més joves.

Dins de la web trobareu molt més. Seccions de crítiques de les darreres estrenes a televisió, cinema, videojocs, i pàgines d’internet, a més d’un blog amb articles en profunditat sobre diferents continguts audiovisuals i temes d’actualitat. Paral·lelament, aquests continguts orienten les famílies en la tria de l’oci adequat a l’edat dels menors, i sempre amb una perspectiva educativa.

Així doncs, si vols una guia per persones consumidores crítiques, una eina docent per conèixer més a fons els continguts que consumim dia a dia i un portal de novetats en productes audiovisuals no dubtis entrar a la web Contraste.

I si vols saber més sobre El joc del calamar, informa’t amb la nostra infografia, que et deixem a continuació, i no et perdis res seguint-nos al nostre Twitter i Instagram on parlem sobre la sèrie i altres propostes.