Arriben les vacances d’estiu, i amb elles un munt de temps lliure per omplir amb activitats i plans fantàstics. Dins d’aquests plans segurament també estan una sessió de cinema a la fresca o quedar-se sota l’aire condicionat mirant una sèrie. Però, com escollir el millor contingut per gaudir aquest estiu? A la nostra capçalera d’anàlisi de continguts Contraste et donem la solució.

Dins de Contraste podràs trobar tot el que necessites per triar el teu entreteniment tot oferint una visió crítica de les últimes estrenes de cine, sèries de televisió, videojocs, i pàgines d’internet que trobem interessants. A més d’un blog on podràs llegir articles en profunditat sobre els continguts i notícies del món audiovisual.

A Contraste, com a capçalera de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya,  comparteix el nostre compromís amb la defensa del menor com a consumidor, i per això és una guia perquè les famílies puguin escollir els millors productes audiovisuals pels més petits, actuant com a eina docent. Així doncs, els nostres anàlisis compten amb una classificació d’edat recomanada a la qual van dirigida els continguts, per tal de promoure el consum responsable d’aquests.

Crítica Contraste.info

A més, cada crítica indica altres paràmetres que ponderen els nostres experts i que poden orientar-te abans d’escollir el producte audiovisual, com ara una valoració de 0 a 5 estrelles del contingut en general, una valoració també del 0 al 5 de la quantitat d’Humor, Acció, Violència i Sexe que hi podem trobar o quin tipus de llenguatge s’utilitza. Amb tot això, estem segurs que us decantareu per la millor opció i gaudireu d’un contingut de qualitat.

Així que ja sabeu, si sou persones consumidores crítiques que voleu garantir-vos un bon entreteniment audiovisual per aquest estiu, sigui per estar en família o sols i que voleu saber quins continguts són segur pels més petits, no dubteu en consultar Contraste abans d’escollir. I per estar al corrent de totes les estrenes i conèixer l’actualitat de l’associació segueix a Contraste a Twitter i a l’Associació a totes les seves xarxes socials (FacebookTwitterInstagram).