Aquest 2020 les pantalles han estat la via de comunicació que ens ha ajudat a superar el confinament i la distància social amb familiars i amistats. El consum responsable ha esdevingut un objectiu difícil i, des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, hem aconseguit adaptar-nos i donar resposta a les necessitats de les persones consumidores.

Contra vent i marea, junts #HemAconseguit 10 grans fites de servei social. Vols conèixer-les?

A través de la nostra animació, pots accedir a diverses publicacions que informen sobre les tasques d’innovació i adaptació portades a terme durant aquest any 2020 i també gaudir de vídeos i fotografies que transmeten l’essència de la nostra entitat.

#HemAconseguit és el teu hashtag! Gràcies a tu seguim avançant al vostre costat.

Aquestes festes, des de l’Associació brindem conscients de les dificultats, incerteses i tristors de 2020, però celebrant la unió i força de les persones compromeses que ens ajuden a seguir endavant. Posem la mirada cap a un 2021 que ens portarà alegries i nous projectes. Us desitgem unes festes on les pantalles siguin el pont per compartir moments amb familiars i amistats!

Bon Nadal i feliç any nou! Descarrega la nostra felicitació #HemAconseguit i comparteix les fites que ens ajudes a assolir (FacebookTwitterInstagram).

gif-nadal-consumidors-audiovisuals

“Per descomptat, el Nadal no ha de témer
perquè en qualsevol cas el farem nostre.
Salvarem grans obstacles i distàncies
per veure’ns i somriure un altre cop.

Forjarem un Nadal senzill i amable,
amb rèpliques constants al llarg de l’any,
i preservant la inesgotable màgia
d’una nit que il·lumina sempre el cor.

I que l’esperit canti com li plagui
perquè segur que no es podrà queixar
amb els ponts al passat i amb les pantalles
que emmarcaran la bona voluntat.”

Fragment del poema Farem Nadal, de Vicenç Ambrós i Besa