Aquest mes d’octubre, tres joves estudiants de les carreres de Periodisme i Comunicació Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya s’han incorporat a l’equip de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya per a dur a terme les seves pràctiques curriculars en els departaments de comunicació, continguts i producció.

Per a mantenir actiu el compromís de l’entitat amb el futur dels universitaris, durant aquesta crisi sanitària, s’ha realitzat un esforç major a adaptar els treballs dels estudiants en pràctiques a un horari semipresencial. També s’han organitzat els seus torns d’assistència a l’oficina per a assegurar l’aforament permès, les distàncies de seguretat i el compliment de les mesures establertes des de la tornada del teletreball.

Es tracta d’una ocasió òptima per a fer vida el lema #ActivatsPerLaSocietat (claim de l’entitat). Durant aquests mesos d’incertesa, tres futurs grans professionals ja estan aportant el seu granet de sorra en pro d’un audiovisual de qualitat.

Estudiants de la UAB i la UIC comencen pràctiques a l'Associació en temps de la covid-19

Si estàs interessat en fer pràctiques o un voluntariat amb nosaltres, activa’t per la societat i escriu-nos a associacio@taconline.net.