El 17 de setembre, la presidenta de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, Anna Plans, va ser entrevistada en el programa Plusvàlua Dones de Ràdio Estel sobre el negoci conformat per xarxes socials, pornografia i prostitució. Un triangle que es retroalimenta i que, durant el confinament i aprofitant la normalització de la hipersexualització a les xarxes, ha augmentat i captat a més joves i dones en situació de vulnerabilitat. A continuació pots escoltar el podcast:

A més d’aquesta entrevista en profunditat, l’Anna Plans també va ser convidada a participar en la primera temporada televisiva d’aquest programa de ràdio. El mateix dijous 17 de setembre es va emetre la primera taula rodona del Plusvàlua Dones a FibracatTV, un nou canal de televisió amb temàtica inèdita basada en les dones i la tecnologia.

La hipersexualització audiovisual a debat

Com a part d’aquesta nova col·laboració, el dijous 1 d’octubre a les 20 h s’emetrà un capítol específic on Plans exposarà les recerques de l’Associació i aportarà consells per a les famílies sobre els factors de risc i de protecció a les xarxes socials. Els capítols es poden veure a la carta a fibracattv.cat.