L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya enceta aquest curs escolar 2019 – 2020 amb un nou projecte entre mans: ser partners de Fundación Aprender a Mirar (FAAM) en el projecte europeu SIC-SPAIN (Safer Internet Centre Spain).

Aquest projecte està coordinat per INCIBE (Instituto Nacional de Ciberseguridad de España) i l’objectiu és impulsar i donar suport a les tres principals línies d’actuació de l’IS4K (Internet Segura For Kids):

  1. Línia d’ajuda (Helpline), assessorament gratuït i confidencial (900 116 117).
  2. Línia de denúncia (Hotline), en col·laboració amb la Policia Nacional i la Guardia Civil.
  3. Línia de conscienciació (Awareness Center). Aquesta última linía és en la que FAAM centrarà les seves accions amb la col·laboració de l’Associació. A través del Programa d’Educació Audiovisual Contraste i de diferents campanyes i estudis de sensibilització que fomentin la conscienciació aconseguirem un món digital més segur pels menors.
Reunió amb FAAM INCIBE
Reunió de coordinació del projecte amb Fundación Aprender a Mirar

Des de l’Associació estem orgullosos de formar part d’aquest ambiciós projecte de dos anys de duració que compta amb el suport de la Unió Europea a través del programa de financiació CEF–Telecom.

Per mantenir-vos al dia de les accions formatives portades a terme per l’Associació, us animem a seguir-nos a les nostres xarxes socials (FacebookTwitter i Instagram).