El passat abril, l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya va donar inici a una nova col·laboració amb la qual arribar a moltes més famílies: la participació dels experts del Programa d’Educació Audiovisual en els tallers DialogA, una iniciativa de CaixaBank que promou la divulgació d’idees i coneixements a través de xerrades gratuïtes en les seves noves oficines Store.

Ara ens plau anunciar-vos la data del proper taller d’aquest cicle, amb un format totalment nou: dijous 27 de juny a les 18,30 h a la Store Jaume I de CaixaBank. Pares, mares, avis i àvies, esteu convidats a venir amb els vostres fills, filles, néts i netes a aquesta xerrada per millorar la dieta audiovisual de les vostres llars.

Vols fer un bon ús de les pantalles a l’entorn familiar?

Confirma la teva assistència a través d’aquest enllaç, l’aforament és limitat.

flyer-taller-dialoga-2

Si no pots assistir, la xerrada també s’emetrà en directe a través d’un esdeveniment online. Segueix-nos a les nostres xarxes (FacebookInstagram i Twitter) i no te la perdis!