L’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya té la gran sort de comptar any rere any amb la inestimable col·laboració d’estudiants en pràctiques i voluntaris que ajuden a fer possible la gala dels Premis Zapping.

Des de l’Associació ens comprometem amb el futur professional de les noves generacions. Sabem que tenen molt per aportar i és per això que els encoratgem a participar en l’organització d’aquest esdeveniment que els permet viure una experiència laboral única. Enguany hem comptat amb la participació d’alumnes de la Universitat Pompeu Fabra, de l’Escola Internacional de Protocol i de la Universitat de Blanquerna. Amb aquesta iniciativa ens dirigim a estudiants del sector de la comunicació, les humanitats, la pedagogia i la tecnologia.

Es tracta d’una experiència positiva per a totes les parts. Per un cantó, els estudiants poden posar en pràctica els coneixements adquirits i aprendre directament dels professionals de l’Associació. I, per l’altre cantó, els membres de l’Associació compten amb les aportacions de joves plens d’il·lusió i ganes de treballar, i amb moltes idees noves.

La Maria, la Judit, la Belén i l’Albert ens expliquen a aquest post i vídeo com ha estat la seva experiència als Premis Zapping:

També volem fer un agraïment a tot l’equip de voluntàries i voluntaris que han participat en aquesta XXIV edició dels Premis Zapping. La seva col·laboració en tasques de producció, comunicació i càtering és essencial perquè la gala sigui un èxit cada any.

Us compartim el making off dels Premis on els protagonistes són aquests joves #activats per la societat, activats per contribuïr a un audiovisual de qualitat! Gràcies Xavier Blanco –voluntari veterà dels Premis de l’Associació– per la realització d’aquest vídeo.

II Concurs Jove Presentador@

Després de l’èxit del I Concurs Jove Presentador@, aquest any s’ha celebrat la segona edició. L’objectiu és oferir als estudiants la possibilitat de presentar part dels premis de la gala juntament amb els conductors principals.

Enguany el guanyador ha estat Oliver Jaén, estudiant de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Gràcies a presentar a concurs el seu vídeo de 50 segons on ens mostrava com presentaria ell un Zapping

… va poder lliurar el Premi Zapping a Millor Presentador a Jacob Petrus, juntament amb els presentadors de la nit, Mireia Mallol i Jordi Gil de TV3.

“Recordo la gala dels XXIV Premis Zapping com una nit plena de sensacions que mai oblidaré. Vaig conèixer professionals del sector, vaig compartir escenari amb ells però, sobretot, vaig aprendre moltíssim.

Només tinc paraules d’agraïment a l’Associació pel tracte, l’amabilitat i la generositat que he rebut en tot el procés. Aquesta oportunitat reafirma la meva vocació de ser comunicador.

Gràcies per confiar en els joves comunicadors i gràcies també per lluitar per un consum de mitjans audiovisuals més responsable i de qualitat.”

Oliver Jaén, guanyador del II Concurs Jove Presentador@

Ets un jove estudiant amb inquietuds pel sector audiovisual? Vols viure les experiències que ofereix l’Associació? Posa’t en contacte!

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.