Com cada edició dels Premis Zapping, l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha comptat amb la inestimable col·laboració d’estudiants en pràctiques i voluntaris.

Des de l’Associació tenim un compromís amb el futur dels joves i per això cada any acollim diversos estudiants de les carreres vinculades amb la comunicació, la pedagogia, les humanitats i la tecnologia. Enguany, tres alumnes de la Universitat de Blanquerna i l’Escola Internacional de Protocol van col·laborar amb els equips de Producció, Comunicació i Protocol per ajudar a fer que tot l’acte dels Premis Zapping fos un èxit.

Els seus tres mesos de pràctiques van ser molt enriquidors per a tothom. Per una banda, ells van poder aplicar la teoria apresa a les aules i rebre formació pràctica dels treballadors de l’Associació, per una altra, l’Associació també va comptar amb el valuós suport d’uns estudiants molt ben preparats i amb ganes de començar la seva trajectòria professional.

L’Albert, l’Ana i la Meritxell ens expliquen al següent vídeo com ha estat el seu treball a l’Associació:

A més a més, no podem acabar sense donar també les gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que s’impliquen en l’organització dels Zapping.

Enguany, 40 estudiants van assistir a les dues formacions impartides a l’oficina de l’Associació per tal de després poder donar suport a les tasques de producció, comunicació, catering i atenció als assistents durant la nit dels premis.

Si els Premis Zapping són un èxit any rere any, és justament gràcies a aquesta voluntat de persones amb iniciativa social.

I Concurs Jove Presentador@

Com a novetat d’aquests XXIII Premis Zapping, l’Associació va convocar un concurs per tal d’escollir un estudiant de Comunicació que copresentés els guardons juntament amb els periodistes Marta Sugrañes i Sergi Mas.

Durant la nit dels Zapping, la guanyadora, alumne de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), va demostrar que els joves estudiants pugen amb la força i la il·lusió necessària per fer-se el seu lloc al món laboral.

jove_presentadora_zapping

“L’experiència de ser la jove presentadora dels XXIII Premis Zapping ha estat màgica. Gràcies a l’Associació per donar-me una oportunitat que mai a la vida oblidaré. No tothom pensa en els joves, i heu apostat per nosaltres en un concurs que recomano a tots els estudiants de Comunicació.

Ara sé que la meva passió per la ràdio és compartida també amb el món de les càmeres, de la televisió i, sobretot, amb ser presentadora. Els moments que vaig viure aquella nit me’ls guardo per sempre, va ser un gran repte personal i professional.”

Andrea Vicente, guanyadora I Concurs Jove Presentador@

Si tu també vols viure les experiències que ofereix l’Associació, posa’t en contacte!