Aquest 6 de febrer més de 300 persones van omplir l’auditori del CaixaForum de Barcelona, on van gaudir dels XXIV Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors Audiovisuals de Catalunya. Tampoc s’ho van voler perdre els gairebé 3.000 espectadors que han vist la gala al nostre canal de YouTube, emesa també en directe a través de TV3 a la carta.

Quinze guardons es van entregar a grans professionals per premiar la seva aportació a l’audiovisual de qualitat de 2018. L’actriu Yolanda Ramos va poder mossegar el seu Premi Zapping que vosaltres, els consumidors audiovisuals, vau decidir entregar-li com a Millor Actriu per la seva interpretació a la sèrie Benvinguts a la família. Tampoc es van perdre la gala Pablo Derqui –Premi a Millor Actor–, Jacob Petrus –premiat com a Millor Presentador i el seu programa Aquí la Tierra com a Millor Programa Cultural / Divulgatiu–, els artistes Subze i Diego Ojeda –Premi Millor Iniciativa a la Xarxa per la seva cançó i videoclip #StopBullying– i moltes més personalitats i professionals del sector audiovisual.

La vetllada va deixar el llistó molt alt per a la pròxima edició, amb la qual aconseguirem una gran fita: 25 edicions d’aquests singulars guardons.

jacob-petrus-presentador-zapping

guanyadors-premis-zapping

Estàs al dia de tot el que es va viure aquesta singular nit de les estrelles?

Doneu una ullada a les imatges de la nit i no us perdeu el vídeo-resum. Repassem com va ser la gala en dos minuts, des del muntatge fins a la festa final!

Podeu consultar els finalistes i els guanyadors de l’edició d’aquest any tant a la nostra pàgina web institucional com al web dels Premis Zapping.

Si us vau perdre alguna part del lliurament de premis, a la nostra llista de reproducció de YouTube podreu trobar un recull de vídeos dels millors moments de la gala: actuacions, entrevistes i aparicions als mitjans de comunicació televisius i radiofònics.

Gràcies a tots els consumidors que doneu suport a l’audiovisual de qualitat i respectuós amb els menors!