La XXIV edició dels Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha tingut lloc avui, 6 de febrer, a CaixaForum Barcelona.

Els professionals de les cadenes de televisió, internet i videojocs –que els consumidors van votar com els millors de 2018– han rebut un càlid acolliment dels assistents i han gaudit d’una màgica nit de celebració de l’audiovisual de qualitat.

A continuació, us anunciem els guanyadors dels XXIV Premis Zapping:

MILLOR SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Fariña (Antena 3 – Bambú Producciones)
MILLOR ACTRIU: Yolanda Ramos (Benvinguts a la família – TV3)
MILLOR ACTOR: Pablo Derqui (Si no t’hagués conegut – TV3)
MILLOR PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS: Joc de cartes (TV3 – Magnolia TV)
MILLOR PRESENTADOR/A: Jacob Petrus (Aquí la Tierra – TVE)
MILLOR PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL: Aquí la Tierra (TVE – Catorce Producciones)
MILLOR VIDEOJOC: Unravel Collections: 1 & 2 (EA)
MILLOR VIDEOJOC INFANTIL: Super Mario Party (Nintendo)
MILLOR INICIATIVA A LA XARXA: Videoclip #StopBullying de Subze i Diego Ojeda
MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCAL: Trèvols de 4 fulles (Betevé)

PREMIS NOMINALS

– PREMI ESPECIAL a TV3 per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement cièntific i humà de malalties i trastorns mentals, de manera que ajuden a erradicar l’estigma social que molt sovint les acompanya: La música és vida, Utopia iogurt, Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)

– PREMI GRUP D’ANÀLISIS DE PROGRAMES a Félix, l’aposta de Movistar+ que reuneix diferents gèneres de forma magistral i inclou brillants interpretacions, oferint una història singular en el context de la ficció seriada

– PREMI VALORS a RTVE, lliurat pel Consorci de la Zona Franca, a Fábrica de ideas de TVE pels deu anys en antena promovent la creativitat i la innovació en el món de l’empresa i l’emprenedoria

– PREMI INTERNET SEGURA PER ALS MENORS al còmic digital animat Vidas cruzadas de la Fundació Educacuentos, per ser un contingut positiu i de qualitat per a menors que treballa en la prevenció de l’assetjament escolar

– PREMI a la Fundació Bancària “la Caixa” per la seva tasca social continuada, reflectida a la campanya de comunicació Yo lo llamo “la Caixa”

El lliurament de premis ha començat amb una actuació de l’escola d’arts escèniques Institute of the Arts Barcelona. A més, durant la gala, conduïda per Mireia Mallol i Jordi Gil, periodistes de TV3, els assistents també han pogut gaudir d’un espectacular conte explicat a través de dibuixos en sorra fet per l’artista Didi Rodan, dels ritmes folk celta de la banda Atlantic Clovers i de l’actuació sorpresa de Subze i Diego Ojeda.

A través del nostre canal de YouTube, hem retransmès tota la gala en directe. No volem acabar aquest post, sense donar les gràcies a la cobertura de TV3, sense el seu equip tècnic la nit dels Premis Zapping no s’hagués pogut transmetre al nostre canal, com a la seva pàgina web.

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de la Fundació Bancària “la Caixa”, Caixabank, el Consorci de la Zona Franca i la Generalitat de Catalunya.

Visiteu les nostres xarxes (TwitterInstagramFacebook) i el nostre blog per veure els millors moments de la nit!