Per saber més que els teus fills és el leitmotiv del cicle de tallers pràctics que l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya adreça a pares i mares amb preocupacions entorn la convivència familiar amb les pantalles.

La tercera d’aquestes sessions pràctiques va tenir lloc dijous 15 de novembre. Anna Plans, presidenta de l’Associació i experta en Marketing digital, va ser l’encarregada d’il·lustrar, introduir i dirigir els assistents al món d’Instagram. Com fer-se un perfil, pujar fotos, crear històries, conèixer i aprofitar les eines de seguretat i privadesa, què és un finsta o quin ús fan els menors d’aquesta xarxa social van ser els temes abordats.

Amb aquesta activitat, d’assistència reduïda i tracte personalitzat, l’Associació vol donar als pares i educadors, eines i coneixements concrets sobre les xarxes socials. Es tracta d’una iniciativa que ha tingut molt bon acolliment i amb la qual s’han obtingut també molt bons resultats. De fet, aquest últim taller titulat Qui som a Instagram? es repetirà durant el mes de desembre a petició dels assistents.

Tenim data confirmada, dijous 13 de desembre repetirem aquest taller pràctic. Reserva la teva plaça aquí!

taller-instagram-2