T’has penedit d’haver pagat una entrada de cinema per una pel·lícula que no t’ha agradat? Has agafat un film per als teus fills i tenia contravalors o situacions que els han fet passar una por innecessària?

Si alguna vegada t’has fet aquestes o altres preguntes similars per una decepció a la gran pantalla, Consumidors Audiovisuals et recomana Contraste.

Des de Spider-man: homecoming, passant per Rey Arturo fins a Tadeo Jones

A Contraste, una marca de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals, trobaràs les crítiques de les estrenes en cinema. Aquest estiu arriben llançaments de noves sagues, com Spider-man: homecoming

revisions de llegendes com Rey Arturo: la leyenda de Excálibur

i seqüel·les com Tadeo Jones 2: el secreto del Rey Midas.

L’equip de professionals treballa perquè cinèfils, pares i mares, educadors i joves coneguin les dades i reflexions necessàries per escollir i encertar.

A cada film, es troben una sèrie d’indicadors fàcils d’identificar:

Imatge

  • Estrelles de 0 a 5 per valorar la qualitat del conjunt
  • Públic +7 +12 +16 +18: s’intenta identificar l’edat més adient
  • Humor, Acció, Violència i Sexe com indicadors quantitatius perquè cada espectador els tingui en compte en la seva decisió
  • Temes cinefòrum cas que la producció permeti treballar diverses qüestions a l’aula o a casa
  • Anàlisi ofereix uns comentaris de caire cinematogràfic, cultural i antropològic per enriquir la mirada de l’espectador sobre la pel·lícula i ajudar-lo en la seva elecció.

Cada setmana la pàgina web i l’App (AndroidiOS) s’actualitzen amb les crítiques de les noves estrenes, no oblidis comentar-les i compartir-les a les teves xarxes socials.

Participa a la nostra enquesta d’estiu!