Sabies que la nostra revista Contraste també està disponible en versió digital?

Contraste és una publicació mensual que analitza l’actualitat audiovisual des d’una perspectiva pedagògica i pràctica. Dirigida a pares, professors i alumnes, ofereix una anàlisi crítica de l’oci audiovisual d’actualitat.

Un estiu amb contingut de qualitat

A la versió digital trobaràs més crítiques, més continguts i enllaços a les fitxes dels programes, de les pel·lícules i dels videojocs. També inclou tràilers i la pots descarregar en PDF o compartir amb els teus amics.

revista contraste pelicula trolls

El cost de la revista és d’1 euro al mes. Tot i així, en aquesta pàgina trobaràs les publicacions de mesos anteriors de forma gratuïta, si bé, per gaudir dels continguts actuals del mes en curs és necessària la subscripció.

 

Vols poder accedir a la nostra revista digital de juliol i agost? Contacta amb nosaltres al mail educa@taconline.net i col·labora amb l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals per continuar fent possible aquesta revista.