Ahir, 16 de març, va tenir lloc la XXII edició dels Premis Zapping a CaixaForum Barcelona, on professionals de les cadenes de televisió, internet i els videojocs van rebre un càlid acolliment dels espectadors.

A continuació els guanyadors dels XXII Premis Zapping:

ACTUALITAT INFORMATIVA I ENTREVISTES

Info K (TV3)

ACTRIU

Lara Díez (Polònia – TV3 – Minoria absoluta)

ACTOR

Alex O’Dogherty (Olmos y Robles – TVE – 100 balas)

ENTRETENIMENT / CONCURS

MasterChef Celebrity (TVE – Shine Iberia)

PRESENTADOR/A

Ana Pastor (El objetivo – Atresmedia – Globomedia)

CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL

Ja t’ho faràs (TV3)

SÈRIE

El Ministerio del Tiempo (TVE – Cliffhanger – Onza Partners)

TELEVISIONS LOCALS

Autèntics.cat (El Punt AvuiTV)

VIDEOJOC

Super Mario Maker 3DS (Nintendo)

VIDEOJOC INFANTIL

Super Mario Run (Nintendo)

INICIATIVA A INTERNET O APP

www.tudecideseninternet.es

El lliurament de premis va començar amb l’homenatge al musical de l’any, La La Land, per part dels estudiants de l’Institute of the Arts Barcelona. Durant la gala, conduïda per Cori Calero i Oriol Soler –periodistes de TV3–, els assistents van poder gaudir de l’actuació del mac Cesc Vives i de la banda Papel Maché. A més, van poder veure l’espectacle de la Companyia de claqué Luthier.

LaLaLand

Si no vas poder veure la gala en directe, pots trobar els vídeos al nostre canal de YouTube, Associació de Consumidors de Mitjans AudiovisualsTot el material (text, imatges i vídeos) està també disponible a la web dels Premis Zapping.

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Caixabank, el Consorci de la Zona Franca, la Generalitat de Catalunya i Freixenet Ice. TAC és una associació sense afany de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus usuaris.