Un any més, se celebren els Premis Zapping que molt curosament estem organitzant des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Aquesta nova edició, la vint-i-vuitena, ja té data. L’esdeveniment serà el pròxim 17 de març.

Premiem la qualitat audiovisual, un any més

Els Premis Zapping lloen i valoren el reconeixement i l’esforç que emprenen les empreses, productores i distribuïdores en crear contingut de qualitat pel públic. Més enllà de les xifres, els guardons es valoren a través del públic que consumeix aquests productes, és a dir, els i les finalistes són escollits d’acord amb les votacions de les mateixes persones consumidores.

Tot i això, la decisió final la pren un grup de professionals especialitzats en la indústria que decideixen quins dels aspirants o productes, son els més adients per a ser mereixedors dels guardons.

Els afortunats i afortunades, i totes aquelles persones que vulguin acompanyar-nos la nit dels Zapping, ens podreu trobar el pròxim 17 de març a les 20:30 h, al CaixaForum de Barcelona per a festejar el contingut audiovisual de qualitat. És imprescindible reservar entrada.

BlogB-CategoriaAAMMDD

Finalistes 28a edició

Les persones finalistes que opten a dur-se un merescut guardó aquest any són:

SÈRIE

 • DesaparecidosLa serie T3 (Prime Video – Mediaset España, Unicorn Content)
 • No me gusta conducir (Movistar – Sayaka Producciones Audiovisuales)
 • Un asunto privado (Prime Video – Bambú Producciones)

ACTRIU/ACTOR

 • Antonio Resines (Sentimos las molestias – Movistar)
 • José Coronado (Entrevías – Mediaset)
 • Mireia Oriol (Alma – Netflix)

PROGRAMA D’ENTRETENIMENT/CONCURS

 • Crims (TV3 – Goroka, True Crime Factory)
 • Joaquín, el novato (Antena 3 – Proamagna)
 • Masterchef (La 1 – Shine Iberia)

PROGRAMA CULTURAL/DIVULGATIU/DOCUMENTAL

 • Cuines (TV3)
 • Las tres puertas (La 2 – Teatro Soho Televisión)
 • Planeta Calleja (Cuatro – Zanskar Producciones)

PRESENTADOR/A

 • Carles Porta (Crims – TV3)
 • Jordi Hurtado (Saber y ganar – La 2)
 • Roberto Brasero (El tiempo – Antena 3)

INICIATIVA A LA XARXA

COMUNICADOR/A A LA XARXA

VIDEOJOC DE PRODUCCIÓ PRÒPIA

 • Insomnis (Path Games)
 • Tadeo Jones: La tabla esmeralda (Gammera Nest)
 • The knight witch (Super Mega Team)

A la categoria de televisions locals són les mateixes cadenes catalanes qui ens han fet arribar les seves propostes, i la junta directiva de l’Associació ha seleccionat els tres programes finalistes.

 • Bo, sa, d’aquí (Canal Taronja TV)
 • Cuina amb mi (Canal SET)
 • Quina vellesa (TV Sabadell-Vallès)

Premis Nominals

PREMI ESPECIAL a Televisió de Catalunya. Per primera vegada a la història dels Zapping, el públic podrà participar en l’elecció del programa pel qual mereix ser premiada la cadena mitjançant una votació.

PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a Movistar+ per la seva promoció de l’entreteniment de qualitat amb un format que reflecteix història i cultura. Tricicle, un último gesto, combina humor, emocions i reflexions en una feina ben documentada sobre l’inoblidable trio de còmics.

PREMI VALORS a RTVE per De seda y hierro, un espai que busca la inclusió i la visibilitat de la discapacitat a través d’històries reals narrades en primera persona que descobreixen les vides i il·lusions de qui conviu amb alguna dependència.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) atorgat per la Fundación Aprender a Mirar a Somos únic@s, un programa de Fundación ColaCao amb recursos online, l’objectiu del qual és educar contra l’assetjament escolar a partir de la prevenció.

Reserva molt aviat les teves entrades!

Molt aviat s’obrirà la reserva d’entrades per venir a viure la gala dels premis Zapping que ben segur seran inoblidables. Recorda que són el dia 17 de març al CaixaForum de Barcelona, no t’ho pots perdre!

Pots seguir totes les novetats dels premis a les nostres xarxes socials (TwitterInstagram i LinkedIn) i a la seva pàgina web.