La 27a edició dels Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, es va celebrar ahir 12 de maig al CaixaForum Barcelona, on va ser tot un èxit.

A continuació, us anunciem els guanyadors d’enguany.

SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: La Casa de Papel T5 (Netflix – Vancouver Media)
ACTRIU: Maribel Verdú (Ana Tramel. El juego – RTVE Play)
ACTOR: Karra Elejalde (La Fortuna – Movistar+)
PROGRAMA D’ENTRETENIMENT/CONCURS: Crims (TV3 – Goroka, True Crime Factory)
PRESENTADOR: Carles Porta (Crims – TV3)
PROGRAMA CULTURAL/DIVULGATIU/DOCUMENTAL: Órbita Laika (La 2 – K2000 The Media Pro Studio)
VIDEOJOC DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Aragami 2 (Lince Works)
TELEVISIÓ LOCAL: De Sol a Sol (Canal Terres de l’Ebre i Canal 21 Ebre)

INICIATIVA A LA XARXA: Adictos a la filosofía – Canal de YouTube sobre filosofia d’Enric Fernández.

PREMIS NOMINALS

  • PREMI ESPECIAL a RTVE per la seva constant i valuosa dedicació a la difusió d’un bé tan preuat com la música a través de Los conciertos de la 2, un format en el qual destaca la qualitat, l’elegància, la varietat i el compromís amb la cultura.
  • PREMI GRUPS D’ANÀLISI DE PROGRAMES a Antena 3 per la seva promoció de l’entreteniment de qualitat amb formats que arriben a tota l’audiència. El desafío, ¿Quién quiere ser millonario? i Lego Masters, són tres programes que reuneixen cultura general i diversió a la vegada que fomenten la creativitat i la superació personal.
  • PREMI VALORS a Televisió de Catalunya per Efecte wow, un espai que aproxima a les famílies i a la comunitat educativa continguts científics de forma rigorosa on, a més, es proposen reptes assequibles per a posar en pràctica.
  • PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) atorgat per Fundació Aprendre a Mirar a Derivando, un canal de vídeos divulgatius per a tots els públics que promociona amb qualitat i senzillesa l’adquisició de competències matemàtiques.
  • PREMI A LA SENSIBILITAT SOCIAL a Atresmedia per la seva campanya Levanta la Cabeza, una iniciativa que convida a relacionar-se amb la tecnologia de manera saludable, igualitària i responsable.

La gala va començar amb Canvis, l’espectacle del grup de dansa 4 Hores. La música també va ser protagonista de l’acte i va fer gaudir els assistents amb les actuacions de la cantautora Sara Roy, que va presentar els temes Tot és més fàcil i Barcelona del seu nou disc (A)MAR, i la formació musical Sommeliers va interpretar la cançó Ocells.

Els millors moments de la nit es poden recuperar a través del recull d’imatges.

Els Premis Zapping han estat una realitat gràcies al patrocini de Caixabank, la Fundació Joaquim Molins i RTVE.

També gràcies a la col·laboració de: Fundació “la Caixa”, Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Coca-Cola, La bolsera, NG Castillos, Pere Ventura, El Fornet, Sücs, Sita Carter, Bonilla a la vista, Sugar Corner, Kefinde, BayMar, Pop it, Cap de Ruc, Sommeliers, Sequoia, 4Hores, Vichy Catalan, Orbit, Enrique Tomás, M&M’s i Haribo.

Visiteu les nostres xarxes (Twitter i Instagram) i el nostre blog per gaudir dels millors moments de la nit!