El passat 22 de juny, l’auditori del CaixaForum de Barcelona es va omplir per a celebrar els XXVI Premis Zapping, organitzats per l’Associació de Consumidors Audiovisuals de Catalunya. Tot i l’aforament limitat i les restriccions que es van haver de dur a terme, gairebé dues-centes persones van poder gaudir de l’acte de manera presencial, així com els més de 1.000 espectadors que van seguir la gala en directe gràcies a l’streaming del nostre canal de YouTube i la retransmissió de RTVE Catalunya. 

Entrega de premis Premis Zapping

Els guardons van ser entregats per tal de premiar l’aportació a l’audiovisual de qualitat de 2020. Gràcies a les votacions populars, l’Àngela Molina i l’Abel Folk van ser els guanyadors dels premis a millor actriu i millor actor respectivament, per la seva interpretació a la sèrie La valla d’antena 3. La guardonada com a millor sèrie de producció pròpia va ser Patria, d’HBO Espanya, i el millor programa d’entreteniment/concurs va ser per El cazador de TVE-Mediacrest. No va faltar el premi a millor presentadora, en aquest cas a Helena García Melero, o la millor iniciativa a la xarxa per a Ángel Martín i el seu perfil de Twitter Informativo matinal para ahorrar tiempo

Donat que no vam poder celebrar els XXV Premis Zapping presencialment i com ens hagués agradat, i tot i que va ser un any diferent als anteriors a causa de les restriccions, va ser una vetllada molt especial i molt il·lusionant. Va ser una gala molt agradable on tots vam gaudir d’una nit màgica.

Guanyadors Premis Zapping

Vols saber més sobre aquella especial nit?

Pots veure les imatges, o la gala sencera, així com també un vídeo-resum, repassant la gala des del començament fins al final.

A més, pots consultar els finalistes i els guanyadors de l’edició d’aquest any tant a la nostra pàgina web institucional com al web dels Premis Zapping.

Si us vau perdre alguna part del lliurament de premis, a la nostra llista de reproducció de YouTube podreu trobar un recull de vídeos dels millors moments de la gala: actuacions, entrevistes i aparicions als mitjans de comunicació televisius i radiofònics.

Volem aprofitar per agrair a tots els consumidors que doneu suport a l’audiovisual de qualitat i respectuós amb els menors!

Segueix-nos a les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram) per estar al dia de totes les novetats i preparar-te pels XXVII Premis Zapping!