La XXVI edició dels Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha tingut lloc avui, 22 de juny, a CaixaForum Barcelona.

A continuació, us desvetllem els guanyadors XXVI Premis Zapping:

MILLOR SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Patria (HBO España – Alea Media)
MILLOR ACTRIU: Ángela Molina (La valla – Antena 3)
MILLOR ACTOR: Abel Folk(La valla – Antena 3)
MILLOR PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS: El cazador (TVE – Mediacrest)
MILLOR PRESENTADOR/A: Helena García Melero (Tot es mou – TV3)
MILLOR PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTALGent de mercats (TV3 – Benecé Produccions)
MILLOR VIDEOJOCCall of the sea (Out of the Blue Games S.L.)
MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCALVa passar aquí (Betevé – Visiona TV)
MILLOR INICIATIVA A LA XARXA: Perfil en Twitter de Ángel Martín Informativo matinal para ahorrar tiempo – Ofereix el resum de les notícies més importants del dia en dos minuts i amb humor.

PREMIS NOMINALS

PREMI ESPECIAL a Televisió de Catalunya per ser altaveu de la integració i la diversitat cultural a través de programes com Bàlsam i Per què volen els avions?, dos formats on destaquen la qualitat, els continguts plurals i el to vitalista.

PREMI GRUPS D’ANÀLISIS DE PROGRAMES a Movistar+ per La línea invisible, Antidisturbios i La Unidad, tres sèries que reflecteixen un gran treball de documentació i conformen propostes d’acció amb relats consistents i bones interpretacions.

PREMI VALORS a RTVE per Aprendemos en Clan, un espai infantil que apropa a les famílies i a la comunitat educativa els continguts de currículum oficial de forma rigorosa, distesa i amb un marcat caràcter de servei públic.

PREMI MILLOR CONTINGUT ONLINE POSITIU PER A MENORS (SIC-SPAIN) atorgat per Fundación Aprender a Mirar per a Unicoos. Aquesta plataforma ofereix continguts online de les matèries d’educació secundària i batxillerat en un projecte que uneix qualitat, divulgació i promoció de l’adquisició de competències. 

El lliurament de premis ha començat amb una actuació del cantant solista Luis Mas, amb la seva cançó Me vas a echar de menos. A més, durant la gala, conduïda per Mireia Mallol, periodista de TV3, i Carlota Monferrer, guanyadora del IV Concurs Jove Presentador@, els assistents també han pogut gaudir d’un fragment de l’espectacle d’Andrés TorresHijos: El club de los malos padres, actualment en cartell.

A través del nostre canal de YouTube, hem retransmès tota la gala en directe. No volem acabar aquest post, sense donar les gràcies a la cobertura de TV3, sense el seu equip tècnic la nit dels Premis Zapping no s’hagués pogut transmetre al nostre canal, com a la seva pàgina web.

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de la Fundació Bancària “la Caixa”, Caixabank i la Fundació Joaquim Molins.

Visiteu les nostres xarxes (TwitterInstagramFacebook) i el nostre blog per gaudir dels millors moments de la nit!