Avui, 15 de març, és el Dia Mundial de les Persones Consumidores i, amb motiu d’aquesta celebració, les entitats que vetllem pels drets de les persones consumidores celebrem la Setmana del Consum. Per aquesta ocasió, des de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya hem preparat el llançament del nostre nou vídeo institucional, emmarcat dins de la campanya de conscienciació sobre el temps dedicat a les pantalles, #LiveYourRealLife.

Crida a l’acció

2 temporades senceres en un cap de setmana 📺

3 nits sense dormir 🎮

4 hores seguides tafanejant altres vides 📲

5 hores per pujar una foto al perfil 🤳🏽

Més de 50 dies l’any davant d’una pantalla 🤔

#LiveYourRealLife

Defensem els drets de les persones consumidores, formem a milers d’alumnes i famílies en educació audiovisual, informem sobre hàbits de consum, prevenim tecnoaddiccions i fomentem uns usos del temps dedicat a l’audiovisual més responsables i conciliadors, entre altres accions.

Usos del temps

El nou vídeo institucional sorgeix fruit del compromís i la implicació de l’entitat amb el Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona i el Pacte per la Reforma Horària de la Generalitat de Catalunya. El projecte Temps de pantalles i conciliació familiar ha esdevingut un eix transversal a la tasca i accions portades a terme per l’Associació, per aquest mateix motiu, és el protagonista d’aquest vídeo i ens anima a pensar en les hores invertides davant de les pantalles d’una manera positiva i amb cert punt d’humor; fomentant així la presa de consciència i les accions cap al canvi d’un consum abusiu a un responsable i amb pensament crític.

T’animem a gaudir del nostre vídeo i a compartir-lo a través de les xarxes socials (TwitterFacebook i Instagram) amb el hashtag de la nostra campanya #LiveYourRealLife. I si tens inquietuds sobre el món audiovisual i vols aportar el teu gra de sorra, activa’t per la societat i contacta amb l’entitat per poder col·laborar amb l’equip!