La XXIII edició dels Premis Zapping organitzats per l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, ha tingut lloc avui, 1 de març, a CaixaForum Barcelona.

Els professionals de les cadenes de televisió, internet i videojocs –que els consumidors van votar com els millors de 2017– han rebut un càlid acolliment dels assistents i han gaudit d’una gran nit de celebració de l’audiovisual de qualitat.

A continuació, us anunciem els guanyadors dels XXIII Premis Zapping.

MILLOR SÈRIE DE PRODUCCIÓ PRÒPIA: Sé quién eres (Mediaset – Filmax)

MILLOR ACTRIU: Clara Segura (Nit i dia – TV3 – Mediapro)

MILLOR ACTOR: Alejo Sauras (Estoy vivo – TVE – Globomedia)

MILLOR PROGRAMA D’ENTRETENIMENT / CONCURS: ¡Ahora caigo! (Atresmedia – Gestmusic)

MILLOR PRESENTADOR/A: Roberto Leal (Operación Triunfo 2017 – TVE)

MILLOR PROGRAMA CULTURAL / DIVULGATIU / DOCUMENTAL: This is art (TV3 – Brutal Media – Movistar)

MILLOR VIDEOJOC: The Legend of Zelda: Breath of the Wild (Nintendo)

MILLOR VIDEOJOC INFANTIL: Super Mario Odyssey (Nintendo)

MILLOR INICIATIVA A INTERNET O APP: B-resol

MILLOR PROGRAMA DE TELEVISIÓ LOCAL: El club dels poetes morts – el càsting (El 9 TV)

PREMIS NOMINALS

– Premi Especial a TVE per l’espai Clásicos y Reverentes, a través del qual es promocionen els joves intèrprets de música clàssica i se’ls dóna l’oportunitat de treballar amb professionals de la talla dels músics de l’Orquestra de RTVE.

– Premi dels Grups d’Anàlisis de Programes a la producció de Movistar+ La zona per invertir en qualitat i noves idees en la ficció autòctona.

– Premi valors al programa L’ofici de viure de TV3 per proporcionar eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

– Premi de la Junta Directiva al videojoc RiME desenvolupat per Tequila Works: una aventura gràfica dirigida a un ampli públic, que combina bon disseny, originalitat, bellesa i diversió i que demostra el potencial de la producció autòctona.

El lliurament de premis ha començat amb una actuació de l’escola d’arts escèniques Coco Comin. A més, durant la gala, conduïda per Sergi Mas i Marta Sugrañes, periodistes de TVE, els assistents també han pogut riure amb un gag satíric sobre l’abús de les pantalles (companyia de teatre El Somriure Bàrbar) i gaudir dels ritmes de la banda A Contra Blues.

A través del nostre canal de youtube, hem trasmes tota la gala. No volem acabar aquest post, sense donar les gràcies a la cobertura de TVE, sense el seu equip tècnic la nit dels Premis Zapping no s’haguès pogut transmetre al nostre canal, com a les pàgines webs de TVE i TV3.

Us compartim la gala sencera i les millors fotografies de la nit, realitzades pel nostre fotògraf professional Paul Mac Manus.

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de la Fundació Bancària la Caixa”, Caixabank, el Consorci de la Zona Franca, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

Visiteu les nostres xarxes (InstagramTwitter i Facebook) i el nostre blog per veure els millors moments de la nit!